Du är här: Start / Betyg & recensioner / Vindsjälar
Betyg & recensioner för

Vindsjälar (Pocket)

Kundbetyg 4

(116 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Håller intresset uppe-något sämre jfrt tidigare

molkosaki, 20 oktober 2014

Bra att författaren ger sig in i ett viktigt område - äldrevårdens villkor o kvalitet !! Bra Mons K med ytterligare en röst i detta! Om sen denna utgångspunkt i berättigad indignation gynnat läsupplevelsen som kriminalroman är jag inte lika säker på ?? Kan det vara så att detta - med känslomässigt inslag i samhällsdebatten - som finns där som del av berättelsen - kanske tunnat ut något i det som jag uppfattar som Kallentofts kännetecken - en lite feberaktig intensiv ,ångestladdad psykologisk högspänning. Kan det bli så när författaren tydligt har en annan mission med sig än det rena skrivandet?
Slutsats- Bra Mons ,jag gillar att Du vill ta ställning och på nåt sätt använda Ditt forum till att bidra till debatt för de som ingen röst har. Till författaren Kallentoft - Jag tror inte Du behöver vara så explicit med att tydliggöra ditt tema - hjärtat har Du ju med i detta , det kommer att höras och beröra - var kvar i Din nervighet - ... Läs hela recensionen

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Mjaaa

Marie-Louise Sjörén, 12 mars 2015

Mjaaa
Kallentoft är ju alltid Kallentoft Men kanske inte så bra som jag förväntat mig. Den var ju ändå intressant att läsa.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Tunn historia

Madicken, 29 oktober 2014

Nu börjar det bli soppa på en spik! Önskar att Mons ville anstränga sig litet mer! Har läst alla tidigare i serien men det här var nog den sista!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej