Du är här: Start / Betyg & recensioner / Gökens rop
Betyg & recensioner för

Gökens rop (Pocket)

Kundbetyg 3

(20 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Bladvändare

Skallen196 , 26 september 2016

Man är fast ifrån första kapitlet, man vill bara läsa vidare o se hur det slutar. Rekommenderar varmt denna bok o kommer med förväntan läsa nästa bok i denna serie

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Segt och unket

A Johansson, 9 juli 2018

Tyvärr måste jag säga att jag är besviken. Hade högre förhoppningar efter att ha sett tv-serien som bygger på böckerna, C B Strike.

Det som framförallt är sämre i boken är två saker enligt mig. Dels är tempot långsammare och segare. Dels är de otroligt sunkiga könsrollerna framträdande i boken på ett sätt som inte märks i tv-serien. Jag roade mig med att leka en lek: "hitta en kvinnlig karaktär som inte har problem med sitt psyke på något sätt". Det var inte lätt, tror inte jag hittade någon faktiskt. Om ni tror jag skojar eller överdriver tycker jag att ni ska prova...

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Svår att lägga ifrån sig

Lars Gustavsson, 17 maj 2016

En lite annorlunda deckare som ger sig tid till både ingående person- och miljöbeskrivningar, på ett sätt som gör att man lär känna mordgåtans inblandade. Trots ett lite långsamt tempo, med många dialoger blir boken aldrig tråkig, utan är tvärtom svår att lägga ifrån sig.
Jag ser fram mot fortsatt bekantskap med huvudpersonen privatdetektiven Corcoran Strike.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Ett bra sömnpiller

Hans E, 3 mars 2015

Mycket text och upprepande långrandiga passager. Rowling bör nog hållas sig till Harry Potter. Och var fanns den ropande göken?

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Bra och spännande

Lilozoo, 15 februari 2015

Man får kämpa på med läsandet den är en inte spännande förrän mot slutet. Den är ok, men bberättelsen griper inte ta i en från början, och det känns segt.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej