Du är här: Start / Betyg & recensioner / En enda natt
Betyg & recensioner för

En enda natt (Pocket)

Kundbetyg 4

(123 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

En enda natt

Yves Devolder, 30 april 2021

En roman som ska behaga alla som vill läsa om en mäktig och beslutsam hjältinna, en kvinna som är djärv, som kan övervinna alla hinder och som kan inte låta blir att erfara många spännande äventyr.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Riktig bladvändare

Sofia, 1 oktober 2020

Fantastiskt bra bok och en riktig bladvändare. Simona kan verkligen göra älskvärda karaktärer och blanda allvar och humor på ett skickligt sätt. Älskar att man kommer på sig själv sitta och fnissa som en tonåring när man läser simonas böcker.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Rekommenderas verkligen!

Emma Johansson, 20 juli 2016

Älskar Simona Ahrnstedts alla böcker, särskilt de som utspelar sig förr i tiden. Den här utspelar sig ju i nutid, men i en miljö som är väldigt få förunnade så det blir ju ändå lite exotiskt och annorlunda. Riktigt bra!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Superb chick lit för den obotliga romantikern

Jennifer Andersson, 9 september 2015

Fantastiskt bra chick lit 👍går inte att lägga ifrån sig!
Två stranddagar sedan var den slut 😊 väl värd att läsa!!!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

En modern "pigroman"

Bokslukaren, 6 juli 2015

Jag hade höga förväntningar efter att ha läst tidigare omdömen av läsare. Jag blev grymt besviken. "En enda natt" är som hämtad ur "Mitt livs novell" om nu någon kommer ihåg? Handlingen är så förutsägbar, här fattar man redan från början vart handlingen tar vägen. Jag är säker på att Simona Ahrnstedt skulle kunna skriva mycket bättre om hon inte fokuserar så mycket på att beskriva huvudpersonernas sexuella eskapader. Det blir lite tröttsamt i längden.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Underhållning!

ginger64, 24 juni 2015

Nu har jag snart läst alla av Simonas böcker, hon har levererat igen. Vissa gånger vill man inte fundera så mycket när man läser, man vill underhållas! Härligt att då få greppa en Ahrnstedt!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Bladvändare!

Camilla Berglund, 28 maj 2015

En bok som belyser en del av affärsvärlden i Sverige ur en karriärkvinnas perspektiv. Känns nytt och rätt! Gillar även att den har parallella handlingar kring olika personer. Den innehåller såväl sensuella inslag som komplicerade familjeförhållanden men samtidigt en "omöjlig kärleksrelation", vilket gör den till en bladvändare i ett högt tempo. Den som gillar Simonas tidigare böcker kommer inte att bli besviken. Rekommenderas varmt!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Väldigt bra!

Cecilia , 20 maj 2015

Gillar verkligen denna bok och författarens sätt att skriva. Ser fram emot en fortsättning.
Skriven väldigt sensuellt med en dramatisk story. Rekommenderar denna bok.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej