Du är här: Start / Betyg & recensioner / Offer utan ansikte
Betyg & recensioner för

Offer utan ansikte (Pocket)

Kundbetyg 4

(132 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

suverän!

Lena Ljungdahl, 14 maj 2019

Första boken och jag är såld. Han kan verkligen skriva så jag inte kan lämna boken. Täta intriger och flera intriger som löses upp och ger mig som läsare ett fantastiskt avslut som dessutom bara gör att jag vill läsa mer om Fabian Risk och hans kollegor. Suveränt bra!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

ahnhem

Offer utan ansikte - vann crimetime Award 2015. En författare jag inte hunnit med tidigare.
AHNHEM s (skrivit för både huss o wallander (tv) säger ju en del om hans förmågor.=)

"offer utan ansikte" debutboken, - lite våldsamt äventyr, både psykologisk och intelligent!
590 sidor av briljant story, inte en seg sida!! , men det märks här att man kan göra varenda sida exilent spännande och ändå få med all handling runt omkring och med personerna, miljöer osv.

Den börjar med en man som ligger fastbunden, uppspänd, utomhus, med ögonbindel, med kråka ätandes på honom och han blir av något konstigt torterad en gång per dygn, oregelbundet, oftast flera timmar, ibland inte.. men han förstår inte med vad:...¿¿..

Helsingborg, är staden
kriminalpolisen, pappan, huvudpersonen Fabian flyttar tillbaka till med sin fru och 2 barn, dottern och tonårssonen; från Stockholm (där jag nu bor själv, bodde några år ... Läs hela recensionen

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Lång vandring

Nils Jan-Olof Möllerström, 15 november 2018

Spännande och välskriven, men något för utdragen med för långa "trådar" här och där. Skulle mått bra av att kortas ner här och där.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Fantastisk

Patrik, 2 april 2018

Bästa deckare jag läst i år. Lättläst och fängslande. Fabian Risk är min nya favorit, utan tvekan. Redan beställt uppföljarna. Rekommenderas varmt.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Trevlig bekantskap

Lena B, 7 mars 2018

Det här tyckte jag var en riktigt välskriven bok, ganska spännande och ibland lite otäck. Här och där lite väl ordrik men inte så att man ville bläddra förbi någon sida. Historien håller ihop och det finna mycket bra personbeskrivningar. Ser fram emot fler böcker av samma författare.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Kanonbra spänning

Emma Madeleine Wiklund, 30 augusti 2017

En riktigt sträck läsare helt klart en bok man har svårt att lägga ifrån sig. Stefan Ahnhem kan verkligen konsten att hålla spänningen vid liv.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Tar över tronen efter Stig Larsson!

Tommy Hansson, 8 juni 2017

Först tveksam över att boken var för tjock, men efter halva boken önskade jag att den aldrig skulle ta slut!
Korta kapitel där de olika berättelserna vävdes in i varandra för att slutligen sluta i en spännande final.
Hoppas att boken kommer att bli underlag för en film framöver, men då kommer den i så fall att bli svår att göra den bättre än boken.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Spännande

Carin Folke, 22 september 2016

En av de bättre thriller jag läst. I vissa avnitt riktigt otäck. Spänningen stiger och stiger och boken är svår att lägga ifrån sig. Jag skulle dock vilja veta mer om vad som händer med personerna i boken.
Klart Läsvärd.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Kunde inte sluta läsa!!

Linda , 21 juni 2016

Den är boken är otroligt bra och läskig. Författaren får ihop storyn väldigt bra. Jag ska läsa Den nionde graven snart, av samma författare, och jag kan knappt vänta!!!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej