Du är här: Start / Betyg & recensioner / All inclusive
Betyg & recensioner för

All inclusive (Pocket)

Kundbetyg 2

(34 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Inget för mig

Inga-Maj Elisabeth Wolgast, 24 februari 2016

Jag är en van bokläsare, för det mesta läser jag en bok om dagen. Men vissa böcker lägger jag åt sidan. All inclusive var en sådan. Texten i sig lockade inte till läsning i mer än 2 kapitel. Tyvärr kan jag inte belysa mina åsikter genom att ta upp exempel, då jag redan slängt boken. ;)

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Bokklubbs-diskussion All Inclusive

Marinella Rolfart, 21 oktober 2016

Novellform fkera olika personers öden med röd tråd/ person, att följa. Bra snabba porträtt. Ibland lite för otroligt. Slutet abrupt med frågetecken kvar.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Annorlunda

Alice, 2 mars 2016

Jag gillar böcker vilka man inte räknar ut slutet redan i första eller andra kapitlet.
All inclusive kunde jag inte lista ut men den lämnar tyvärr inte något direkt avtryck mer än annurlunda.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Snuvad på konfekten

Sven Axel Anders Swenson, 18 februari 2016

Det blev aldrig något av storyn. Upplevelsen uteblev när inga trådar knöts ihop på på ett begripligt sätt. En bok som snuvar läsaren på konfekten.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Lösa trådar

KS, 30 november 2015

Boken börjar bra och man vill veta mer om alla karaktärer som målas upp. Blir dock väldigt besviken när de flesta bara "lämnas" för att aldrig återkomma i storyn. Konstigt slut och jag förstod faktiskt inte ens poängen med boken...

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Bokcirkel.

Landsrönningen, 24 november 2015

Vi 7 damer/tjejer läste boken och uppfattade den väldigt olika, någon av oss väntade på att det skulle "börja" visa köpte konspirationsteorin rätt av och någon blev besviken på slutet.....

Nåja, som diskussionsbok, gav den många olika infallsvinklar :)

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Onödigt köp

Anna, 14 oktober 2015

Förstår inte att den här har haussats upp så. Tråkig och osammanhängande med en egendomlig intrig som varken framgick eller höll.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Stor besvikelse!

Lunnabacken, 22 september 2015

Förväntade mig en rolig historia i stil med sällskapsresan men detta var ju inte det minsta roligt.Ingen trovärdighet bara bisarrt!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej