Du är här: Start / Betyg & recensioner / Öppnas i händelse av min död
Betyg & recensioner för

Öppnas i händelse av min död (Pocket)

Kundbetyg 4

(288 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Öppnas i händelse av min död

Majlis Glindsjö, 20 februari 2017

En väv av händelser där många människor lever ett gott liv. Under ytan spinns trådar som knyts ihop så nutid och dåtid får en ny mening.

2 av 2 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Riktigt bra!

läst mycket, 30 juli 2017

En väldigt bra bok som det tog ett tag att komma in i men sedan kunde jag inte släppa den. Intressant med alla personer vars öden vävs in i varandras och ställer saker och ting på sin spets.
Har läst fler böcker av Linné och de är alla väldigt bra! Rekommenderas verkligen !!

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Sicken twist!

Aline, 27 september 2016

Åh! Va nyfiken jag var och jag läste ut den på en dag för ja va tvungen att veta vem som gjorde vad! Tyckte den va skithärlig och mysig! Feelgood all over!

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Läsvärd

E . K (Johanneshov), 26 september 2016

Hade svårt att komma in i boken. Hängde inte med i början - tills allt föll på plats och sista halvan gick av bara farten. Fin bok.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Lever upp till förväntningarna

Christine Ljungblad, 4 augusti 2016

Jag var skeptisk till att läsa den bär boken då den blivit upphöjd till skyarna. Men jag blev positivt överraskad. Författarinnan lyckas förmedla alla de känslor som styr personerna i boken på ett mycket trovärdigt sätt. Jag älskar slutet.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Bra i hängmattan

kajsa, 8 juli 2016

ganska tramsig och förutsägbar - men helt OK hängmatteläsning om man inte har annat för sig... Lite kul att läsa om livet i Australien

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

SÅ bra!!

CamillaW, 2 mars 2016

Trots att titeln är lite förvirrande är denna bok sååå bra. Man blir lurad av att tro att storyn endast är om att frun hittar brevet trots att mannen fortfarande lever. Man får följa x antal människor i deras olika liv, alla med sina med- och motgångar, blev till och med lite lost i början då det är så många namn att hålla reda på. Men ju mer man lär känna karaktärerna och ser hur deras liv sakta men säkert flätas samman kan man inte annat än att älska denna bok. Härligt språk, ödmjuka karaktärer och en fantastiskt story. Rekommenderas starkt!

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

En må-bra-bok med tragisk underton

Jill, 21 januari 2016

En serie händelser som rycker tag och håller dig kvar. Som leder fram till oväntade upplösningar. Tonen i boken är den traditionella må-bra, men där finns också en realistisk och tragisk ton, som minner om hur livet faktiskt är.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Öppnas i händelse av min död

AH, 10 oktober 2018

Jag förstår inte varför alla hyllar den här boken. Jag tyckte att den va väldigt förutsägbar och ganska tråkig. Men visst, den gick absolut att läsa.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej