Du är här: Start / Betyg & recensioner / Kvinna inför rätta
Betyg & recensioner för

Kvinna inför rätta (Pocket)

Kundbetyg 3

(88 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Annorlunda spänning

secostb, 4 mars 2016

Försöker komma på vad det var som gjorde att jag längtade hela dagen på jobbet att få komma hem och krypa till sängs med boken men jag kan inte komma på vad. Kanske är det förälskelsen hon, och läsaren med henne, upplever eller är det att man vill skynda sig till slutet för att få reda på vad som hänt och kommer hända? Jag vet ine men jag önskar jag hade den oläst så jag fick göra resan en gång till! Kan varmt rekommenderas!

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Suggestiv

Inga-Lill Meijer, 31 januari 2016

En riktigt bra och spännande bok som jag fick låna av en vän ... Först blir jag lite irriterad när hon går tillbaka i tiden precis när det drar ihop sig i nutid och vice versa ... men det är så hon bygger upp spänningen och det gör hon rätt i ... Väldigt svår att lägga ifrån sig och när den tar slut så sitter jag där med den handen ... ja det här kan hända på riktigt ...även mig ...jag vet

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Mycket lång startsträcka

BHG, 26 oktober 2016

Alldeles för mycket beskrivning om allt runt omkring. Halva boken är strunt. Boken skulle kunna kortas ner med två tredjedelar.

1 av 2 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Ovanlig rättegångsroman

Emma, 18 november 2016

Boken handlar om något så ovanligt som en medelålders kvinna som drabbas av passion (utan att det raljeras kring det). Historien är mycket skickligt genomförd, spännande och med ett feministiskt anslag som jag gillar.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Unik skildring!

Maggan, 19 augusti 2016

Mycket bra skildring av dels rättsförfarandet och även personskildringarna är ruskigt bra. Rekommenderas!
Unik och annorlunda berättelse. Mer roman än deckare. Gillar den skarpt!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Mycket speciell historia

Agnes, 14 april 2016

En kvinna och en man som inte känner varandra möts på en servering och har sex direkt. Sedan händer både det ena och det andra och båda hamnar på de åtalades bänk. Varför? Läs själv får du se.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Fascinerade välskriven bok!

Rebecca F, 23 februari 2016

En av de fascinerade spänningsromaner jag har läst! Hade svårt att släppa den, den har på ett sätt, så verklighetstrogen, fruktansvärd och enkelt, fast ändå inte. Det var en bok där man ville rusa igenom sidorna för att få svar, men samtidigt läsa långsamt för att få det sjunka in.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Spänning på hög nivå

Marie Welander, 21 februari 2016

Annorlunda och spännande thriller som man helst sträckläser. Mycket välskriven och överraskande vändningar i händelserna. En intressant rättsprocess att följa.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej