Du är här: Start / Betyg & recensioner / Simma med de drunknade
Betyg & recensioner för

Simma med de drunknade (Pocket)

Kundbetyg 4

(146 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Bladvändare

Lallybroch, 3 oktober 2016

Författarens sätt att driva handlingen framåt genom att inte avslöja allt på en gång gjorde att det var svårt att lägga ifrån sig boken... Att följa spåren som huvudkaraktären får till sig och ändå inte veta var man hamnar. Tycker också att slutet var lite öppet... Mycket bra läsning!!

2 av 2 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Underbar bok!

Madicken, 11 augusti 2016

Jag kunde inte lägga den ifrån mig! Rekommenderas! Den börjar en aning segt men sedan händer det saker. Enda jag hakade upp mig på var att översättaren inte kunde skilja på mormor och farmor! Förstod inte varför mormor bodde med farfar fast det var ju förstås farmor det var.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Helt okej men någonting saknas

Fanny Elisabeth Ekberg, 29 januari 2019

Jag vet inte riktigt vad jag tycker. Det är spännande och de historiska inslagen är slagkraftiga och engagerande, men karaktärerna är lite konstiga och jag hänger inte riktigt med i handlingen. Det är lite rörigt och slutet är lite platt. Jag liksom känner ingen författarglädje över denna roman. Den mest bara är. Kanske måste man läsa den minst två gånger för att uppskatta den?

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Spännande

Lilian Ö, 6 december 2018

Mycket bra och spännande bok som dock har för många trådar som inte helt genomförs och när han försöker få ihop alla trådar blir slutet lite väl krångligt. Fina natur, material och interiörbeskrivningar.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Historia och naturskildringar

Liselott Åström (Umeå), 1 november 2017

En spännande roman som blickar bakåt och skildrar nutid i ett ovanligt grepp. Naturen och dess obevekliga krafter är en av huvudpersonerna, olika träslag bär viktiga teman. Mycket läsvärd!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Verkligen läsvärd

susan jirbrink, 24 augusti 2017

En bok som verkligen fängslade mig, tyvärr vände det på slutet som kändes lite snopet. Synd att författaren inte skrivit fler böcker i samma genre.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Bladvändare

Indy , 31 maj 2017

Varierad och fyllig språkdräkt skänker läsaren en behaglig vandring genom kapitel där fortsättningen ständigt frestar. Skildringar av historia i grannland och närtid samt känslosamma familjerelationer.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Förra årets höjdare

Vitsippan, 3 maj 2017

Har läst denna spännande historia i rasande fart. Går nästan inte att lägga ifrån sig boken. Rekommenderas för långhelg eller semestern. Underbar!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

En spånningsroman

Viveca Fjelkner, 8 februari 2017

Författaren har ett mycket fint språk och en förmåga att beskriva så att man som läsare kan se allt framför sig.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej