Du är här: Start / Betyg & recensioner / Konsten att höra hjärtslag
Betyg & recensioner för

Konsten att höra hjärtslag (Pocket)

Kundbetyg 4

(198 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

En obeskrivligt underbar bok

Lisa Clarin, 1 mars 2017

En bok som talar till hjärtat...om jag skulle beskriva innehållet så skulle jag troligtvis inte göra boken den rättvisa som den förtjänar...det finns modern forskning som klart och tydligt visar evidens om hjärtat faktiskt har sina egna neuroner! Det är till dem som den här boken talar till...

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Vacker historia med bitter eftersmak.

Anki, 26 juni 2017

En vacker kärlekshistoria men som ändå lämnar en bitter eftersmak. Vilken kärlek är mest värd? Människor som älskat huvudpersonen blir grymt svikna.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Fin saga

PH, 22 juni 2017

En av de finaste kärleksberättelser jag läst. Lite poetisk kärlekssaga med fantasiinslag. Lättläst och underhållande. Låt den skölja över dig.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Att vara eller inte vara

Lena B, 22 april 2017

En bok för drömmare eller en bok för den som har gott om tid att fundera över när, var och hur berättelsen flyter fram. Det var tidvis svårt att hänga med i berättelsens olika skeden, särskilt när i tiden berättelsen befann sig. Kanske lite för flummigt för att passa mig men ändå. Något var det som föll mig i smaken och gjorde att jag läste vidare med en suck. Kanske skulle jag till sist förstå vad boken gick ut på?

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Underbart annorlunda!

Tätarn, 31 januari 2017

Mycket målande historieskildringar av människor och natur. Intressant och tänkvärd. Längtade efter att fortsätta läsa. Rekommenderas varmt! Ska läsa den igen om några månader.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Fantastisk bok

Ann-MarieJ, 13 januari 2017

En fantastisk bok som är hjärtevarm och som man blir glad av. Handlingen är så vacker. Ja, hela boken andas lugn, frid och hopp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

sämsta bok

Petra Johansson, 10 januari 2017

Sämsta bok jag läst på länge, skulle inte rekommendera dem till någon.
Har inte läst ut den, ligger fortfarande och väntar på att få bli läst.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Fantastisk

Lotta, 20 november 2016

Fantastisk hjärtskärande saga.
Mycket speciell bok, men underbar. Alla borde läsa den.
Det här är äkta kärlek över kontinenterna. Faktiskt så bra att jag skulle kunna läsa om den.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Fängslande bok

Gudrun Inga Elisabet Braun, 18 november 2016

En helt fantastisk bok där man kommer in i livet i USA och Burma genom en historia genom generationer. Dåtid och nutid blandas. Den är så fängslande och man vill inte lägga ifrån sig boken. Lungnet sprider sig i kroppen och man vill bara sitta och läsa. Vilken tur att jag hade Hjärtats innersta röst som jag kunde fortsätta att läsa.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej