Du är här: Start / Betyg & recensioner / Tre önskningar
Betyg & recensioner för

Tre önskningar (Pocket)

Kundbetyg 4

(110 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Betyg: 4,5 av 5.

Britt-Marie "Bim" Kullin / Bims Blogg (Farsta / Stockholm), 28 april 2016

För bara någon vecka sedan så läste jag Liane Moriartys nyaste bok, Stora små lögner, och den fick högsta betyget från mig.

Och för ungefär ett år sedan så läste jag Liane Moriartys näst nyaste bok, Öppnas i händelse av min död, och den fick även den det högsta betyget av mig.

Nu har jag läst ännu en bok av Liane Moriarty, Tre önskningar. Den är precis nyutgiven i pocketboksformat. Men egentligen så är den tretton år gammal, och Liane Moriartys debutbok.

Jag tycker otroligt mycket om Liane Moriartys sätt att skriva. Roman eller feelgood, oavsett vilken genre man vill kategorisera böckerna i, så är dom väldigt välskrivna, lättlästa, mycket engagerande, och man lär verkligen känna huvudpersonerna, och man bryr sig om dom.

Vad jag kan hitta på nätet, så verkar hon ha skrivit tre böcker till, som inte finns översatta till svenska. Men det hoppas jag verkligen att dom blir, för jag vill absolut läsa m... Läs hela recensionen

4 av 4 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Bok jag minns

bonadea, 24 maj 2016

Det var många år sedan jag läste tre önskningar men jag minns fortfarande denna underbara bok om tre systrar och deras livsöden. När en bok sätter sådana djupa spår då är har författaren lyckats med att förmedlat sin historia.

3 av 3 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Perfekt läsning på semestern

Kristina, 8 juli 2016

En perfekt bok för stranden. Början känns ny, ett tillfälle som får hänga i luften tills på slutet då det knyts ihop på ett fint sätt. Betraktelserna som är insprängda ger minnesbilder lite som ett fotoalbum och karaktärerna känns fylliga och mestadels trovärdiga.

2 av 2 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Lämnar kvar värme och saknad

Kim M. Kimselius, 28 januari 2017

Liane Moriarty har ett sätt att skriva som överraskar. Jag har nu läst flera av Moriartys böcker och ingen är den andra lik, förutom att du som läsare alltid kastas direkt in i handlingen. Det är svårt att lägga ifrån sig hennes böcker, så även denna. Jag älskade att läsa om trillingarna, två lika som bär, den andra inte alls lik, utan lite som en baby som blivit bortbytt med en trollunge. Att hon inte är lik de andra, trots att de är trillingar, har präglat henne hela livet. Även om det är helt vardagliga ting läsaren får uppleva i boken, kan det bli väldigt dramatiskt och spännande. Jag tycker du ska läsa boken, för den har något alldeles speciellt, den lämnar kvar värme och saknad inom mig. Läs den!

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Fått en favoritförfattare

Pippis, 28 februari 2018

Har svårt att släppa böckerna Liane Moriarty skriver och hoppas det snart kommer fler. Bra intrig och bra berättat, spännande fast det är vardagshändelser. Alltid en lite speciell bakomliggande historia och bra slut.
Känner alltid sympati med hennes litterära figurer. De tänker och känner som jag skulle gjort i samma situation.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

En pärla !

läst mycket, 30 juli 2017

Tycker väldigt mycket om författarens sätt att skriva. Böckerna är välskrivna,underhållande och mycket tänkvärda. Jag skrattade högt flera gånger och hade väldigt svårt att sluta läsa. Den här boken kommer jag att bära med mig länge och jag blir varm och glad när jag tänker tillbaka på den! En bok värd att läsas !

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej