Du är här: Start / Betyg & recensioner / Utmarker
Betyg & recensioner för

Utmarker (Pocket)

Kundbetyg 4

(101 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Lite seg i början

Steve Sjögren, 12 januari 2017

Den här boken var mycket bra och jag rekomenderar den. Lite seg i början men historien byggs upp på ett mycket bra sätt. Kommer nog att läsa fler böcker av honom.

1 av 2 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Oliviadeckarhylla

Oliviasdeckarhylla, 18 januari 2018

Det var inte kärlek vid första ögonkastet utan kärleken fick lov att byggas upp och först efter sida 80 någonstans så var den ett faktum. Utmarker känns nästan lite progressiv och nytänkande och när den kom nästintill egen i sin genre. Utmarker utmanar andra deckare på marknaden för att den är smart, har högt tempo och en välskriven intrig med många knutar och villovägar. Hade jag haft uppföljaren Inland så hade jag börjat läsa den på en gång. Tips! Om du gillar denna så kanske du även skulle gilla Annabelle av Lina Bengtsdotter.

4/5

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Polisjakt

Strulputte, 4 november 2017

Bra spänning från första början. Tvära kast, och intressanta. Sam Berger söker en 15-årig flicka som har varit kidnappad och försvunnen 3 veckor. Stockholmspolisen vill dock inte lyssna på hans teorier för att lösa fallet.
Så får han hjälp av Molly Blom från SÄPO, eller tvärtom, och allt verkar lösa sig. Men tiden går!
Först efter ytterligare 200 sidor av spännande innehåll, gör kidnapparen ett misstag och upplösningen kommer. I mitt tycke en av de bästa deckare jag har läst i år. Läs den du också!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Utmarker

Gunilla Nilsson, 31 augusti 2017

Förströelsedeckare! Inte hans bästa men inte heller hans sämsta! Lagom sommarläsning. Ska nog försöka läsa den sista av honom. Den har fått bra recensioner.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Spännande

Villivonkansbooks (Örebro), 5 mars 2017

Ett flertal unga tjejer har försvunnit. Sam Berger misstänker att de alla fallit offer för en seriemördare. Han börjar luska i fallet som leder honom tillbaka till sin egen uppväxt.
Arne Dahl är en mästare på att skriva böcker med en twist. Man tror från början att man vet vem som är mördaren, men då ändras förutsättningarna helt. Den är spännande redan från början och det hänger i rakt igenom boken i ett snabbt tempo. Sam Berger och Molly Blom är trevliga och annorlunda nya bekantskaper som man vill fortsätta följa. Boken slutade så att jag genast vill läsa Inland som snart släpps.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej