Du är här: Start / Betyg & recensioner / Störst av allt
Betyg & recensioner för

Störst av allt (Pocket)

Kundbetyg 4

(231 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Recension av jonssonsbookworld.blogg.se

Vilken fruktansvärd men också fantastisk bok. Allt i historien är väldigt aktuellt och Malin skriver närgånget och äkta, med person- och miljöbeskrivningar som liknar väldigt mycket verkligheten. Det tar mig en stund att komma in i historien men när jag väl gör det dras jag in i spänningen och både fruktan och längtan efter att få veta vad som ska hända Maja. När jag inte läser boken tänker jag på den och när jag läser boken kan jag inte sluta bläddra. Som så många andra säkert redan sagt - ja, den har allt! Och i en miljö som allmänheten inte ofta får veta av, hur det verkligen är. Hur en rättegång går till, hur det känns att sitta häktad och känslan av att vänta på sin dom. En bok väl värd sina topprecensioner.

4 av 4 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Fantastiskt språk

Amanda, 1 november 2017

Handlingen är gripande men det var inte i första hand den som gjorde att jag sögs in och slukades av boken. Språket är fantastiskt och det känns i alla delar trovärdigt. Boken kan kallas rättegångsdrama men handlar lika mycket om relationer, personlig utveckling och att konfronteras med obekväma sanningar om sig själv och verkligheten. Inte en sekund av läsningen var ointressant.

2 av 2 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Oj så bra

Lars Tore Mårtensson, 27 oktober 2017

Detta är en riktig nagelbitare, skriven på ett sätt som höjer spänningen hela tiden man blir som läsare orolig för hur boken skall sluta...
Köp och läs.

2 av 2 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

En viktigt bok att läsa

Marve, 21 juli 2017

Det beskrivs som en kriminalroman men jag tycker att det är en otroligt viktig bok. Vi får inblick i rättsväsen och rättgångssystem men även unga människors tillvara. Det handlar om klass och vårt samhälle. Det handlar om ansvar, skuld, bestraffning.

Det här är en berättelse skriven i ett unikt perspektiv och så annorlunda mot hur denna genre brukar skriva.

Det här är en bok som väcker många tankar, och som väldigt många behöver ta till sig.

2 av 2 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Rappt språk och fängslande historia

Lena Forsslund, 6 januari 2019

Vad som fick mig totalt fångad i den här berättelsen är det brännande aktuella ämnet, den trovärdiga och rappa dialogen. Och så spänningen, gick inte att lägga ifrån sig.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Sorry!

Ann J, 1 mars 2018

Inte min typ av litteratur. för många ord och meningar om allt. känns väldigt amerikanskt... Samma känsla som jag får när jag läser Otes, många ord men det händer inget...på länge!

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Jag blev lurad av Lotta Olsson på DN.

Johnny Löw, 30 januari 2018

Hon skrev bla att det var osannoligt skickligt berättat med raseri i varje mening. Snärtig och välformulerad, Tyvärr var det precis tvärt om. En förfärlig bok med ett mycket torftigt språk och en mycket lång startsträcka till nästan ingenting.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Besvikelse

Helena, 1 oktober 2017

Denna bok var en klar besvikelse, rörig och oklar handling. Hur hon fått sådana betyg på denna kan jag inte förstå, Det kanske beror på hennes namn,

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Såg fram emot denna rosade bok

Lillemor, 27 september 2017

Men nä.. det var inget för mig. Blev rätt besviken fort. Läste doxk ut den och den blev aldrig bättre. Lite.. "vek"..

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej