Du är här: Start / Betyg & recensioner / Freja
Betyg & recensioner för

Freja (Pocket)

Kundbetyg 4

(11 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

4a stark.! sagan om valhalla-

innehåller även personregister = Lovely
en första bok i ny underbar serie, FREJA- med de fornnordiska myterna en saga för vuxna.=) (från 12.) om man gillar läsa.=)
innehåller magi, romantik, action, krig, intriger, glädje, sorg, spänning...allt.! .=) underbar bok och har redan köpt de andra, att få njuta av i höst/vinter.

läste precis även e.östnäs kungadottern serien (bra som för böcker till kommande serier, se nedan, om man precis upptäckt denna changer, eller missat, vissa av rekommenderade författare, serier, böcker. !) finns massa mer, ja te.x istidssagan chagak (jag fick tag på triologin i en bok) = 1170 sidor, sue harrisson (grymt bra)

¿missat dessa böcker pga 12-15 år-tycker alla kan/bör läsa den, ja det är en saga och skriven för målgruppen, men denna saga innehåller så mycket om "hur det va" sett ur dotterns synvinkel, inte förskönat utan real. tiden är 700-talet-1100 talet och denna triologi, ä... Läs hela recensionen

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Simpel men härlig!

Emelie Anne Louise Eriksson, 29 november 2017

Som ung kvinna var det fantastiskt att läsa en bok ur ett matriarkat perspektiv. En sån otrolig skillnad mot vad en annars stöter på i ens vardag. Det var otroligt kraftgivande! Freja är en bok som väckte mitt intresse till våra förfäder men också en dröm om hur vårt samhälle hade kunnat se ut idag om vi inte hade utvecklats ur ett patriarkat.

Freja är annars en ganska simpel bok som är väldigt behaglig och lugnande att läsa. Det är lagom med spänning och magi men också mycket sex och maktspel.

Jag skulle rekommendera att läsa författarens slutord innan ni påbörjar boken då det finns information där som kan ge lite mer inlevelse i omgivningen.

1 av 2 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej