Du är här: Start / Betyg & recensioner / Andras vänner
Betyg & recensioner för

Andras vänner (Pocket)

Kundbetyg 4

(63 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Välskriven och fängslande

Svealektor, 19 februari 2018

Man får lätt favoritförfattare då man läst flera romaner av samma författare som alla varit lika bra och samtidigt annorlunda varandra. Denna bok var mycket fängslande och även spännande. Feelgood? Jag vet inte direkt. En bra bok om relationer helt enkelt. Vad är egentligen feelgood kan man fråga sig. Att komma människor nära i deras tankar och se hur man går vidare i livet är för mig vad jag tycker om att läsa. Liane Moriarty en en bra författare helt enkelt! Som får en att må bra.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Lyckliga er som ännu inte har börjat läsa

Bippsan, 9 november 2017

Liane Moriarty levererar än en gång. Ni som ännu inte har läst hennes romaner kan skatta er lyckliga för ni har många härliga lästimmar framför er!

Andras vänner är mycket läsvärd. Trovärdig. Intressant. Man läser så sidorna fladdrar. Jag säger bara: läs!

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

riktigt bra!

Ann J, 28 februari 2018

Mycket skickligt uppbyggd historia, vad händer med oss efter att "det" har hänt? mkt bra personbeskrivningar. Mersmak för författaren. beställning av fler titlar omgående!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Seg början, men

Inger Olsson, 14 februari 2018

Mycket läsvärd när det lossnat. Intressanta karaktärsbeskrivningar som verkligen ger anledning till eftertanke. Döm inte för snabbt, finns mycket under ytan, allt och alla är inte vad det/de synes vara.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Andras vänner

Birgitta Kullander, 26 januari 2018

Tyckte inte att den var riktigt lika bra som hennes tidigare. Litet tjatig, det hände
inte så mycket och var litet rörig och svår att hänga med på alla turer.................

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

En tänkvärd bok

Ullis, 19 januari 2018

En bok som fick en att sätta sig in i olika människors sätt att tänka och bemöta de olika situationer de blev utsatta för. En mycket bra och tänkvärd bok.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Rekommenderas!

josefine holsby (Höganäs), 30 december 2017

Gick inte att sluta läsa; var bara tvungen att veta vad som hände! Väldigt välskriven med många wow! Läs den!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

En bok med en gåtfull berättelse om en fest

Barbro Ridman, 13 december 2017

Känns som att jag hela tiden kommer tillbaka till grillkvällen och undrar - när ska äntligen allt klargöras?
Ger en bild av hur olika grannar i ett bostadsområde har det i livet

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Spännande dramauppbyggnad

Pippis, 20 november 2017

Relationer och drama som både berättar nutid och dagen då allt hände i vartannat kapitel. Några figurer känner man stor sympati för och svårt att släppa boken då den är uppbyggd som den är. Rekommenderas varmt.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej