Du är här: Start / Betyg & recensioner / Inland
Betyg & recensioner för

Inland (Pocket)

Kundbetyg 4

(40 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Larvig deckare

-Anne Adolfsson, 22 februari 2018

Ingen vettig intrig. Dålig människotecknare. SKIT bok helt enkelt Om man ska skriva måste författaren vilja något och ha lite ethos, patos och logos. Tyvärr finns 13 på dussinett av samma sort och skrivskola. Att just den här kommissarien inte är trött, alkoholiserad och kommer från en småstad. Typiska Mankel komplex. Ingen bok att rekommendera.

1 av 2 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Urspårad Dahl

TP, 3 juli 2019

Det som började så bra med de spännande och lite humoristiska böckerna om A-gruppen har nu nått vägs ände. Mycket våld och obegriplig story. Karikerade personer. Dags att ta en paus, Arne Dahl.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Inland

Strulputte, 18 februari 2018

Snö och kyla. Ibland är tempen nere mot minus 30 grader. Detektiven Sam Berger försöker stoppa en buss efter flykten från behandlingshemmet. Han misslyckas och hamnar på sjukhus.
Där står Molly Blom från SÄPO när han vaknar 3 veckor senare. De beslutar sig för att se på ett fall för 8 år sedan, där mördaren sedan länge är dömd, men är han verkligen skyldig? Liknande mord sker nu.
Svaret söker de, visserligen på ett rörigt sätt, med författaren lyckas knyta ihop handlingen. Ganska snart inser de vilka som är de skyldiga, men var är de? Skickligt att ha med den senaste it-tekniken.
Plötsligt blir Molly Blom kidnappad. Sam Berger och hans polisväninna Deer börjar jakten på henne.
Då är det ingen idé att släcka sänglampan -.då är det riktigt spännande.
I mitt tycke mer spännande än del 1, Utmarker, En mycket bra deckare.
Läs den!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

2+ i betyg

Villivonkansbooks (Örebro), 11 februari 2018

När Sam Berger slår upp ögonen, vet han inte var han är. Allt är vitt, en värld utan tecken. Men Molly Blom står vid hans sida, och han inser att de två är på flykt undan en rättvisa som slutat vara rättvis.
🐴
Inland är en direkt fortsättning på Utmarker. Utmarker var en bok som jag gillade mycket, den slutade även på sånt sätt att jag blev taggad att läsa fortsättningen. Dock är inledningen på Inland seg, det tar tid att komma in i boken och först i senare delen av boken skruvas tempot upp ordentligt. Boken kändes inte alls lika bra som den innan och jag upplever den som lite rörig. När jag läst denna blir jag inte sugen på att fortsätta läsa om Sam Berger framöver. Synd, jag hade hoppats på betydligt mer av denna bok.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej