Du är här: Start / Betyg & recensioner / Viskande skuggor
Betyg & recensioner för

Viskande skuggor (Pocket)

Kundbetyg 4

(36 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

En kombination av roman, thriller och dokumentär

Katarina , 21 maj 2020

Författaren har arbetat som korrespondent i Kina och har ingående kunskaper om landets kultur, samhälle och politik. Jag trodde att Kina hade kommit längre bort från Mao-Tse-tungs kommunistiska läror men inser att verkligheten är mer skrämmande än vad jag föreställt mig. Läste en intervju med förf där han informerar om att han gör research och intervjuer med personer i det aktuella landet innan han skriver (Kina, Burma). Historierna känns äkta och inte konstruerade (som i en thriller) utan bygger sannolikt på faktiska händelser. Såväl historien som karaktärerna är helt igenom trovärdiga. Läste även fortsättningsböckerna och kan verkligen rekommendera dessa. Hade hoppats att det skulle finnas fler böcker i samma serie för man drabbas av abstinens när de är lästa

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Annorlunda

Jeko, 4 november 2019

Man skall nog vara lite öppensinnad för att tycka att denna bok är bra, annars förkastar man den som nonsens.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Helt okej.

Fanny Elisabeth Ekberg, 28 augusti 2018

Börjar väldigt starkt men mattas av mot slutet och blir till ett "Jaha, var det allt?". Efter att ha läst författarens tidigare böcker så tycker jag att "Konsten att höra hjärtslag" och "Hjärtats innersta röst" är mycket bättre. Sendker försöker sig på en annan typ av genre, lite åt deckare och modern historia, och jag tycker han har en bit kvar att lära på den vägen.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

viskande skuggor

Karin Margareta Lindblad, 16 juli 2018

lite långtråkig tyckte jag nog, ingen drive då huvudpersonen -killen var omåttligt rädd o ängslig av sig, det är man ju inte van med - men fullt läsbar dock.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej