Du är här: Start / Betyg & recensioner / Dubbla slag
Betyg & recensioner för

Dubbla slag (Pocket)

Kundbetyg 4

(89 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Långsam

Lena, 2 augusti 2018

Bra språk men tråkig handling. Det är bara huvudpersonen som tecknas någorlunda tydligt. Övriga karaktärer känns tvådimensionella. Kan inte rekommendera den här boken.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Dilemmat

Dilemmat som fortfarande, även i detta 2000-tal förekommer överallt när det gäller oss kvinnor är karriär kontra barn. Det fanns en period då min son växte upp då detta snack inte förekom så ofta och jag trodde i min enfald att utvecklingen skulle ha gått framåt när det gäller oss kvinnor och karriär MEN den strävar bakåt. Jag har förundrat mig över varför detta "mulliga mansgrisandet" fortfarande får förekomma och i den utsträckning som tydligen finns. Svaret kan vara att många av oss föräldrar uppfostrar våra söner till män som vi själva inte skulle vilja vara gifta med. I mångt och mycket... de är ju ändå bara pojkar....

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Utmärkt skriven bok

ingbritt Olsson, 23 april 2018

Malin Persson Giolito är min absoluta favorit. Hon vet hur man skriver fängslande, spännande och i den här boken gav hon mig även glada skratt!! Rekommenderas

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Intressant om en kvinna i advokat- karriären

Astrid Nilsson, 3 juni 2018

Malin Persson Giolito skriver insiktsfullt om den kvinnliga karriäristens ständiga dilemma när hon bestämmer sig för att bli mor.Ska jag förlänga föräldraledigheten och vara mamma på heltid?
Hon beskriver också huvudpersonen Hannahs karriärångest. På jobbet gäller det att leverera, dra in så mycket pengar som möjligt till advokatbyrån. Advokatbyråns manliga anställda har hemmafruar som ställer upp och tar hand om man och barn så att de kan stanna kvar på jobbet. Författaren beskriver de manliga advokaternas samtalston- en fruktansvärd miljö med härskarteknik. Mycket välskriven bok.

0 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej