Du är här: Start / Betyg & recensioner / Oförsiktig kärlek
Betyg & recensioner för

Oförsiktig kärlek (Pocket)

Kundbetyg 3

(38 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Usch

Lennart Odhström, 25 september 2019

Har läst i stort sett alla böcker av Robinsson och tyckt de varit riktigt bra. Den här den absolut sämsta. En historia som är så usel. att man tar sig för pannan.Det finns ingen röd tråd, ingen logik och så fylld av upprepningar somlyssnande på musik och vindrickande att jag börjar tro att han druckit för mycket. En rent ut sagt usel deckare. Köp den inte. Läs hans tidigare böcker.

5 av 5 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Inte en av Robinsons bättre

J. T., 31 augusti 2020

Jag håller med de tidigare recensionerna, Robinson har skrivit mycket bättre böcker än den här. Tyvärr verkar det vara dags att pensionera kommissarie Banks, de senaste böckerna har inte hållit måttet och Banks börjar låta olidligt gnällig och gubbig.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Oförsiktig kärlek

Morran (Medvägaskogen), 3 oktober 2019

Jag läser den recension som redan finns om denna bok.Jag öppnade Oförsiktig kärlek med samma förväntan som jag alltid känt inför en ny Robinson-bok. Men precis som den tidigare läsaren så undrar jag om författaren har "gått i stå". Det är segt och fyllt av låt-titlar, drinkar med uppräkningar om vad var och en dricker ungefär som en så kallad brödtext!? Ju fler ord en journalist skrev desto mer förtjänst.
Det är så uppenbart vart den här historien leder och spänningen saknas därmed. Det jag alltid gillat med Peter Robinson är samhällskritiken och under-i-från-perspektivet som skildrats med glöd. I den här boken blir det mer en äldre mans sorg över att inte kunna imponera på damerna. Trist, ägna din tid åt att läsa någont annat!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej