Du är här: Start / Betyg & recensioner / Skriv din bok och sälj den!
Betyg & recensioner för

Skriv din bok och sälj den! (Kartonnage)

Kundbetyg 4

(15 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Bra

klas Wagner, 22 november 2017

Det är en bok till författare av en författare. Min upplevelse är att den är bra med gott om hänvisningar till sådant som är bra att veta. Den ger en sann bild av vad det innebär att vara författare och är mindre glättig än andra publikationer som jag har läst. Men i det stora hela ger den en bra bild av författande och hur man hittar sin inspiration.
Om du är ny som författare tycker jag dock att den är mindre bra att börja med.
Grunda med något mer lättsamt. Detta är en bok för dem som är väldigt medvetna om att det kommer att krävas hårt arbete att bli författare. Men den är mycket lärorik. Gillar du Steven King då får du många kunskaper om hur han fungerar.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Ok

Bokrec, 30 oktober 2018

Boken är ok. Intressant att läsa om författarens bakgrund och erfarenheter. När det kommer till tips hade jag hoppats på att den skulle vara mer innovativ.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

En bibel för författare som vill slå igenom

Jempa, 8 juni 2015

En omfattande bok om förlagsbranschen, råd från förläggare och etablerade författare blandat med personliga erfarenheter. Bra skriven och ett måste för alla som funderar på att skicka in en text till ett förlag.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Texten lever!

Gustav Johansson, 6 januari 2015

Eftersom jag själv aspirerar till att skriva en sci fi roman är den här boken, både rolig, spännande gestaltad. Fortsatt så Dag! Jag vill ha mer! Den bästa jag läst på länge!
Högläsning för frun i sängen! Vi skrattar åt 70 talets extravaganta redaktioner som idag snarare tagits över av Googles redaktioner.
Köp den!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej