Du är här: Start / Betyg & recensioner / Skugga av svek. Del 1
Betyg & recensioner för

Skugga av svek. Del 1 (Inbunden)

Kundbetyg 5

(110 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

njutbar historia

fredrika johansson, 30 november 2014

Oh! Som jag har väntat på denna! Började med denna serie för herrans många år sedan. Även om jag tycker tredje boken är den bästa, så var denna inte helt fel heller. Njutbar läsning med både historia och romantik.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Underbar bokserie

Frida, 10 april 2016

Riktigt härlig serie som har lite av allt.. fantasy, romantik, drama, krig och äventyr. Jag älskar dessa böckerna och rekommenderar verkligen dem :) !

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Den här serien är bara helt underbar!

Carin Sandahl, 11 mars 2015

En mer magisk berättelse får man leta efter. När jag börjat på boken kan jag inte sluta - förrän den är slut!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Inte Tolkien, men ett bra fösök

Lars Holmquist, 7 mars 2015

För den som inte har de övriga Outlander-böckerna i färskt minne har Skuggan av svek 1 en förvirrande inledning med en massa namn utan presentation, och den abrupta avslutningen tydligen avsedd att få läsaren att köpa nästa bok i serien, men för den som gillar Fantasy trots det ett bra köp

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Underbar kärlekshistoria!

Ann-Kristin Erlandsson, 9 februari 2015

Fin kärlekshistoria! Spännande, historisk. Bra skriven är precis som man lär känna alla karaktärerna i boken.
Har nu läst 8 av dom 9 böckerna vill inte att det tar slut. Hörde talas om första boken Främling redan när den kom ut. Av en slump dök en sida på Facebook upp om Outlanders blev intresserad på nytt.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Världens bästa författare!

Marianne Hammarberg, 20 januari 2015

Som bokmal så är jag krävande vad gäller litteratur. Jag har alltid slukat allt läsvärt.

Diana Gabaldon skriver otroligt fängslande böcker med personskildringar som följer med läsaren för evigt!

När sista sidan slutgiltigt är vänd. När sista raden och sista ordet är vemodigt läst till sista stavelsen.
Då känns det som om jag har varit med om något helt otroligt! För det känns verkligen som att jag har varit med allesammans! Genom glädje och sorg så har jag verkligen fått resa genom tiden!

Vi är lyckligt förunnade som snart får läsa nästa del!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Mycket underhållande!

Margareta , 19 januari 2015

Väntar med spänning på del två så jag får veta hur det går för Brianna och barnen! Går de genom stenarna, tro?

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Diana Gabaldon

Stina Bara, 18 december 2014

Inte skuggan av tvivel , detta är det bästa jag läst på länge , har läst hela serien och den är kanon , historisk intressant , spännande , har verkligen längtat efter den här fortsättningen . Skriv mera Diana !

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

makalöst bra

Sölwi Ström, 12 december 2014

Har sedan första boken varit helt trollbunden av dessa böcker. Även läst om de tidigare böckerna i väntan på nästa. Ser väldigt mycket fram emot nästa...kan inte vänta!!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej