Du är här: Start / Betyg & recensioner / Hennes iskalla ögon
Betyg & recensioner för

Hennes iskalla ögon (Pocket)

Kundbetyg 4

(273 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Överskattad

Snavitz, 22 juni 2016

Detta är andra boken som jag har läst i Hammarby-serien.
Min åsikt är att Gerhardsen skriver lättläst, och ett plus är att handlingen utspelar sig i Stockholm - lite Trenterstuk på det hela.
Tyvärr kommer jag inte läsa mer av denna författare, för bitvis var dessa 2 böcker mycket sega

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Spännande

Linda, 2 juli 2015

Mycket bra bok serie, spännande och lättläst. Har läst alla hennes böcker så här långt. Blir aldrig besviken på Carin Gerhardsen.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Nr 6 i Hammarbyserien

TofslanVifslan, 20 maj 2015

Otäck och lite rörig historia med många parallella skeenden, flera med hustrumisshandel. Angeläget ämne men jobbigt att läsa om förstås.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Nöjd Lena

Mycket bra bok längtar till nästa kommer ut har läst alla delar! Hoppas det finns några liknande böcker att köpa som gör fritiden kul

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Spännande fortsättning i Hammarbyserien

Theresa Österlund, 7 januari 2015

Bra man vill ju veta hur det går för alla inblndade rekommenderar jag att läsa. Nu väntar jag bara på nästa bok.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Iskallt Bra!

Anki, 6 september 2014

Hej!
Jag gillar att läsa Carin Gerhardsens böcker!
Hammarbyserien speciellt, jag själv är uppvuxen i Stockholm och känner stan väl.
När jag läser sätter jag mig in i boken så att jag känner att jag är där!
Mitt sätt att koppla av från vardagen, jag verkligen släpper allt.
Carin Gerharssons iskalla ögon är verkligen värd att läsa, den har hon fått till bra!!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Ytterligare en nagelbitare

Anders Weber, 25 augusti 2014

Carin Gerhardsens böcker är nästan omöjliga att lägga ifrån sig. Välskrivet och spännande från början till slut. Den här är inget undantag.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Svenska deckardrottningen

Anders Hjälte, 12 augusti 2014

Oerhört komplex intrig. Mycket spännande. Poliserna på Södermalm är i boken nästan osannolikt varierade.
Mycket arbete måste ligga bakom skrivandet.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Spänning och sträckläsning

Hennapenna, 7 juli 2014

Lättläst, fängslande och spännande. En bok som passar utmärkt och sträckläsas helt enkelt. Det här råkade bli min första bekantskap med Hammarbyserien, och det blev en positiv upplevelse (om än lite obehaglig sent in på småtimmarna). De olika huvudpersonernas liv flätas samman på oväntade sätt och man vill hela tiden läsa mer för att se hur det går. Nu måste jag leta reda på de andra böckerna i serien!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej