Du är här: Start / Betyg & recensioner / Den osynlige mannen från Salem
Betyg & recensioner för

Den osynlige mannen från Salem (Pocket)

Kundbetyg 3

(231 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Bra, bra!

Anna Persson , 3 april 2014

Denna boken gillade jag! Bra story, gripande och välskriven. Ville inte den skulle ta slut. Men den slutade till och med bra. En av inte så många böcker jag faktiskt kan tänka mig att läsa igen om ett tag. :)

2 av 2 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

bra bok

Lars Sundman, 10 mars 2014

Blev överraskad av språket, svårt att lägga boken i från sig, spännande läser gärna fler böcker av den här författaren

2 av 2 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Vadå deckare?

Strulputte, 28 juli 2017

Inte i min smak. Hur den kunde få Deckarakademins pris kan jag inte förstå.
Boken handlar mest om ungdomar som driver omkring i Salem, en förort till Stockholm.
Verkar mera vara en ungdomsroman. Rätt så förutsägbar.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Bästa kriminalromanen

Magnus L, 19 maj 2015

En riktigt bra kriminalroman. Förvånad att författaren är så ung då språket känns äldre. Väldigt läsvärd trots att det är den här genren.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Nyfiken på Christoffer Carlsson

Berit Andersson, 25 mars 2015

Boken var i nutid och dåtid för mycket i halva boken. Svårt att hänga med ibland. Men på slutet blev det spännande.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Den osynliga drivkraften till det onda

Marve, 1 mars 2015

När händelseförloppet är förutsägbart blir drivkraften bakom mer intressant. Och med det i åtanke försökte jag ta mig an berättelsens om en avstängd polis som klampar rakt in i en mordutredning på ett väldigt klumpigt sätt. Parallellt inblickar i polisens barndom. Det är inte så svårt att ana handlingen så intresset ligger mer i att förstå vad som kan finnas bakom, varför det kan leda till sådana handlingar som det gör.

Den här boken lever inte upp till de förväntningar som gärna byggs upp av de priser boken fått. Det påverkar läsningen. Man tror att det ska finnas mer. Men det gör det inte.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Lättläst

Malin Birgitta Fast, 15 maj 2014

Boken är väldigt lättläst. Lite mycket hopp i tiden men ända bra. Sträckläste för att jag ville veta vem mördaren var.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Medioker

Malin , 24 april 2014

Denna kriminalaren hade alla förutsättningar till att bli en bra historia. Men karaktärerna är lite för fattiga och mot slutet när den äntligen börjar bli bra och karaktärerna börjar bli mer som riktiga människor så slutar den bara.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Sorglig berättelse från LHS

Maud Ingrid Bäck Molin, 14 april 2014

Började lite segt men det tog sig mot slutet. Stereotypa beskrivningar av människorna i boken. Men det är ju bara en kriminalroman som skall roa en stund. Till det duger den bra och jag tänker läsa mer av författaren.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej