Du är här: Start / Betyg & recensioner / Bara tre kan leka så
Betyg & recensioner för

Bara tre kan leka så (Pocket)

Kundbetyg 4

(152 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Mysdeckare

Eva Maria Elgebrandt, 21 augusti 2015

Denise skriver på ett medryckande sätt. Enkelt och rakt på sak med spänning och flärdfullhet. Hennes "deckare" är mysig och man kan verkligen se när hon och poliserna slår sina huven ihop.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

orkade inte ens läsa

taiga, 26 juni 2015

Efter att ha läst 3 av hennes böcker orkade jag inte med den fjärde, det blev bara för mycket Östermalm-puss och kram på kinden och högfärd och tillgjordhet. Finns inte minsta lilla spänning Rudbergs böcker, fantasilöst. Bortskänkes. Gick inte ens att sälja på Tradera.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Nr 3 om Marianne Jidhoff

TofslanVifslan, 20 maj 2015

Otäckt beskrivet om lyxprostitution och lägenhetsaffärer. Tänkvärt om hur jobbigt livet kan vara även om man har det bra ställt.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Trots allt en....

UJ, 19 november 2014

fyra, mycket p g a att de andra böckerna var så bra, denna är (förhoppningsvis) en utfyllnadsbok, jag ser fram emot nästa och hoppas den är lika bra som de två första.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Njae.....

Josefine, 26 september 2014

Njae Denise Rudberg... Det fungerar inte att bara skriva om huvudpersonernas olika förehavanden. Elegant crime borde kräva lite mer handling om brotten och framförallt om hur huvudpersonerna kommer fram till motiv och hittar den skyldige. Rätt som det är har boken fått sin upplösning och jag som läsare är inte där...

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Inte den bästa

Barbro Gustavsson, 5 augusti 2014

Detta är klart den svagaste av böckerna i serien med en tunn historia och inte den nerv som fanns i de tidigare. Man kan gott hoppa över denna och vänta på en bättre uppföljare.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Helt ok

Anonym, 30 juli 2014

Snabbläst och helt ok bok men håller inte alls
samma nivå som övriga av Rudbergs böcker. Den lämnar ett hastigt och ganska ytligt intryck så jag blev faktiskt lite besviken.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Ytligt och långtråkigt

Ms, 30 juli 2014

Slutar med Denise Rudbergs böcker nu. Ytligt, barnsligt språk och förutsägbara. Tyckte inte om denna. Blir bara oberörd! Läs något bättre.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Bara tre kan leka så

Berit Rosberg, 18 juli 2014

Boken var bra, men inte så bra som de andra böckerna enligt min mening. De andra två böckerna var bättre.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej