Du är här: Start / Betyg & recensioner / För dig blottad
Betyg & recensioner för

För dig blottad (Pocket)

Kundbetyg 4

(64 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Varierat

CamillaW, 27 juli 2016

Den svenska översättningen är verkligen horibel, det stör läsningen något fruktansvärt. Ångrar att jag inte läste den på engelska. Litteraturen får 0 av 5, däremot så väger snusket upp rejält. Det finns något för alla i dom snuskiga scenerna. Om man ska jämföra med 50 shades är denna bok väldigt mycket bättre. Äntligen en karaktär där kvinnan varken har dålig självbild eller är fattig. Huvudkaraktären har mycket mer pondus trots att hon dock även hon har en mörk bakgrund. Kul läsning.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Inte jämförbar

Lill, 14 juli 2014

Denna går inte att jämföra med 50 nyanser även om det ibland känns som att författaren strävar efter det. Känns som en blek kopia. Sträckläste den dock och väntar på beställningen av fortsättningen :)

1 av 2 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Liknar 50 shades

Emma S, 12 juni 2017

Denna påminde en del om 50 shades of grey. Det var en helt okej bok med detaljerad handling. Kände dock att det kändes lite utdraget ibland, många scener kändes likadana och det kunde bli lite långtråkigt i längden. För övrigt, bra bok!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Förutsägbar

Sofia , 3 april 2016

Lyckas tyvärr inte få till pirrfaktorn ordentligt alla gånger. Författaren, Sylvia Day, har tidigare skrivit andra böcker som är bättre.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Rufft språk men spännande famijehemligheter

Felicia, 6 maj 2015

Den här triologin får ju Femtio nyanser-böckerna att verka mesiga. Här är det gräl och sex och duschande om vartannat och ett ganska grovt språk som inte förekommer i Femio nyanser".
Men jag läste ju denna triologi som ska bli kvadro. Det finns annat i historien som är mer spännande än det köttsliga här. Familjehemligheterna som uppdagas i böckerna gör historien mycket spännande.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

wow!

zara , 16 mars 2015

Jag måste faktiskt säga att denna bokserie är mycket bättre än 50 shades trilogin, båda är ganska lika men ändå inte. Läs den!!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

En välskriven bok.

Therese S, 5 mars 2015

Sylvia Day är en fantastisk författare och man fastnar snabbt för karaktärerna och handlingen. Det blir svårt att lägga ifrån sig boken. Det går inte att jämföra detta med fifty shades då Sylvia skriver mycket bättre och ger karaktärerna liv på ett helt annat vis. Denna bok kan jag rekommendera blandning utav spänning, romantik och erotik.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Läsvärt

Ann-Marie Bergström Gunsth, 20 januari 2015

Där händer det mycket på kort tid, lite rolig bok samtidigt, man vill sträckläsa den. Annars så lyssnar jag på böcker, men faktiskt var det roligt att läsa själv. Den kan jag rekommendera, å så kommer det en ny bok i år, del 4, spännande å läsa vidare

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Älskar den och......

Cecilia , 21 augusti 2014

Tycker väldigt mycket om Sylvia Days sätt att skriva på, mer moget än E L James och Femtio Nyanser.
Har läst igenom alla tre och väntar med spänning på hennes fjärde och kanske ev. hennes femte i denna serie.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej