Du är här: Start / Betyg & recensioner / Analfabeten som kunde räkna
Betyg & recensioner för

Analfabeten som kunde räkna (Pocket)

Kundbetyg 4

(143 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Underhållande samhälleskritik.

Lennart Hjalmarsson, 23 februari 2016

Strålande kritik av många dårskaper i samhället. Jonasson skriver med glimten i ögat, nästan som i sagans form. Svårt att lägga ifrån sig.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Fascinerande läsning,mycket välskriven!

Jan Anders Wallander, 10 februari 2016

Jonas Jonasson har ännu en gång lyckats fånga mitt intresse. Svårt att släppa boken ifrån sig, alltid spännande att se "vad kommer nu att hända"... J. J. är en sällsynt författarbegåvning, någonting utöver det vanliga!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Ännu ett mästerverk av Jonas Jonasson

Jan Anders Wallander, 5 november 2015

Högsta tänkbara betyg för att boken är så lättläst - skriven på ett fantasifullt, roligt och underhållande sätt. VARMT TACK till Jonas Jonasson!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Streckläsning verkligen!

Mary, 19 augusti 2015

Både rolig ,spännande och lite lärande. Kunde inte lägga ifrån mig boken, utan ville vidare i handlingen,gav många skratt.Rekommenderas starkt,bättre än förra boken.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Kul

EAD, 19 augusti 2015

Kul med en bok där det är drivna tjejer! Härligt skriven med kända personer i en mix. Hoppas på film av denna också!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Lika bra som 100-åringen

Per W, 14 augusti 2015

Vågade inte hoppas för mycket, uppföljare brukar ju sällan leva upp till den första men det gör den. Berättarstilen är samma som i hundraåringen men egentligen ett bättre flyt då du slipper hundraåringens tillbakablickar. De oväntade svängarna finns även här och man vet aldrig vad nästa kapitel ska innehålla.
Börjar i ett ganska lugnt tempo för att öka efterhand.
Slutläst på två dagar och kan varmt rekommenderas.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Uppföljare

Anders Öhrling, 13 augusti 2015

Vet inte om jag hade för stora förväntningar efter debutromanen. Även om den är okej så känns den som en blekare kopia av 100 åringen.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Sämre än hundraåringen

Alf Vestergren, 28 juli 2015

Men också väldigt väldigt bra. Tycker man om hundraåringen tycker man garanterat om den här, jag strecklästa hela boken på en gång. Lika bra när man har semester.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Underhallande bok men inte mer

Pia Eriksson, 14 april 2015

Boken är underhallande men inte pa langt när som författarens första, da jag faktiskt läste och skrattade och hade väldigt roligt.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej