Du är här: Start / Betyg & recensioner / Citymorden
Betyg & recensioner för

Citymorden (Pocket)

Kundbetyg 4

(118 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Bra bok i Stockholmsmiljö

Yvonne Barbro Helen Rask, 7 september 2018

En spännande bok i Stockholmsmiljö: har man läst övriga böcker i serien är personerna välbekanta å har man inte läst dem så är det inget som stör. En småtrevlig deckare utan råheter.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Ännu en bra bok!

Mr Pike, 10 april 2018

En som vanligt bra deckare av Lundholm och som utspelar sig i stockholmsmiljöer han är ensam om att beskriva så fint.Det går att göra vandringar i Lunholms spår. Intrigen mycket spännande och engagerande.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Förutsägbar med många miljöbeskrivningar

Bokvurmaren, 4 juni 2017

Polisroman av den klassiska sorten med ett ganska förutsägbart slut.
Lundholm lägger dock mycket krut på miljöskildringar så tycker du Stockholm och Roslagen är intresssant så kan det vara något för dig.
Efter det första brutala angreppet på tunnelbanan tvingas polisen ta in extra resurser från polishögskolan sedan tappar boken farten tycker jag.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Stockholmsskildring

kerstin edefors, 22 maj 2017

Mycket bra skriven deckare. Extra plus för min del, att den handlar om Stockholm. Eftersom jag
är född och uppvuxen där, så var alla platser bekanta.. Alla böcker i samma serie, jättebra.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Den bästa hittills i serien!

Krister Nilsson, 26 januari 2017

Även om personteckningarna som vanligt känns lite stereotypa var plotten i den här boken den klart bästa hittills. Spännande hela vägen.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Mycket läsbar

Elisabeth Jansson, 20 september 2016

Den bästa kriminalaren av Lars Bill Lundholm hitintills hoppas på fler.
Bra när man inte kan räkna ut vem mördaren är redan från början.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Gripande

Lars Roger Wilhelm Ek, 4 november 2015

Skildrar tre flickors trasiga uppväxt o senare unga vuxna liv på ett lite skrämmande men fullt möjligt verkligt sätt. Kände igen mig i den geografiska beskrivningen av alla platser så man kunde ta på den, framförallt avsnitten kring Väddö. Mycket spännande handling som helt plötsligt tog slut, ville att det skulle ha fortsatt länge till.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Bör bli TV-serie

per-erik , 13 oktober 2015

En perfekt bok att basera en TV-serie på. Spännande som katten, action med enormt tryck , bra miljöer och inte minst ett psyko-socialt drama som avslöjar på ett övertygande sätt bakgrunden till de tre huvudpersonernas agerande.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

toppendeckare

Ingegerd Cliffoord, 7 oktober 2015

Stockholmsatmosfären är lika bra i den här boken som tidigare. Min 89-åriga mamma läser den med samma behållning som jag.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej