Du är här: Start / Betyg & recensioner / Lotus blues
Betyg & recensioner för

Lotus blues (Pocket)

Kundbetyg 4

(195 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Besvikelse tyvärr

josefine holsby (Höganäs), 1 april 2015

Boken är kanske inte dålig men jag blev väldigt besviken. Kristina Ohlsson har levererat toppklass med sina tidigare böcker men jag tycker inte denna höll måttet. "Grabbigt" skriven. Tyvärr rekommenderar jag inte denna boken.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Skrämmande bra

Boken som får upp intresset för Kristinas författarskap. Hon målar upp ett scenario som byggs på hela tiden.
Denna bok och fortsättningen Mios Blues är ett måste.KÖP!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Mycket bra bok

Strulputte, 13 augusti 2017

Kan en advokat försvara en klient postumt? Advokat Martin Benner får uppdraget att granska Sara Texas 5 brott och död. Han vill först inte ta det, men kan inte låta bli efter ett tag.
Han och hans medarbetare och särbo Lucy dras mer och mer in i fallet. Efter att de har åkt över för att söka svar i Texas, blir fallet etter värre komplicerat. Väl hemma igen har de upptäckt en hel del underligheter i polisens granskning av fallet, något som de dock inte vill låtsas om och granska på nytt.
Fortsättning följer förhoppningsvis i del 2 av boksamlingen.
Rekommenderas starkt!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Kanon

Sofia, 18 april 2016

Åh herregud vilken spännande bok!!! Kristina Ohlsson har verkligen lyckats med konsten att fånga sina läsare. Jag hade svårt att lägga ifrån mig boken, man vill bara veta mer.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Vinner i längden!

Lotta Waldeck, 24 mars 2016

Tyckte boken var lite tradig i början men den blev bättre och bättre. Nu har jag kastat mig på fortsättningen! :o)

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Rysning

Annika Maria Thorén, 7 januari 2016

Den var så obehaglig(på ett positivt sätt) att jag för första gången var tvungen att läsa slutet i mitten av boken.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Spänning

Greta Gavelin, 4 december 2015

Boken är lättläst och språket rappt och flyter på fint.
Juristen Martin B får en dag ett besök av en man på sitt kontor och efter den dagen är livet inte sig längre likt. Lucy - Martins kollega - får rycka in som hjälpreda och ressällskap.
När Martin bestämmer sig för att försöka rentvå den unga Sara Texas från fem mord hamnar han i en mardröm som han inte kommer ur. En resa till Texas får oanade konsekvenser.
En hårdkokt historia - boken är svår att lägga ifrån sig -Hur ska det gå för Martin?

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

En liten besvikelse

urban andersson, 27 november 2015

Kändes lite seg. Svårt att bli riktigt tagen då man upplever huvudpersonen som ganska osympatisk med en otrevlig människosyn. Känns också som att boken inte alls lever upp till hajpen som varit kring den/dem. Även språket lämnar en del i övrigt att önska.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Annorlunda

Getun, 7 augusti 2015

Lite svårt att komma in i romanen men man kunde ändå inte släppa den utan att veta hur huvudpersonen skulle ta sig ur dilemmat med att vara anklagad för mord. Det får nog bli Mios Blues också för att se hur
"äventyret" slutar.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej