Du är här: Start / Betyg & recensioner / Blod på snö
Betyg & recensioner för

Blod på snö (Pocket)

Kundbetyg 3

(70 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Alltid på topp

Getun, 19 januari 2017

Jag gillar Nesbös böcker. ger mig spänning och får mig att tänka till hur det hela ska lösa sig i slutet.
Hade jag rätt eller fel?

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Nesbö

Marie Welander, 12 mars 2016

En bra lättläst deckare tycker ja av hans alla som han skrivit men inte den bästa. Fast spännande o oväntat slut på ett sätt.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Kan bättre

Eva Persson, 26 februari 2016

Inte en av hans bättre böcker . Skriver kanske på rutin Läsvärd men inte mer och ingen bok man kommer ihåg särskilt länge

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Tunn bok

Annika M (Karlstad), 23 februari 2016

Undrar varför Nesbö skrivit den här boken över huvud taget. Den är så tunn och med så stor stil så den kunde varit med i en novellsamling. Man känner sig lurad. Har alltid gillat Hole så det blev en besvikelse.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Omdömme

Ann Stadvall, 12 februari 2016

En helt onödig bok. Är förvånad att den utgivits överhuvudtaget. Så tunn i flera bemärkelser. Gick den igenom av bara farten? Författaren borde kanske ge ut färre alster.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Nesbø i bra form

lasse svensson, 27 januari 2016

Det är en Nesbø som är annorlunda mot andra han har skrivit. Lite drömmande och ibland är det lite svårt att hänga med i svängarna. Men mycket läsvärd.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Håll dig till Hole

Galadriel, 26 januari 2016

Det går utför för Nesbö. Den här boken liksom Sonen är verkligen urkassa. Vad har hänt med honom? Saknar Hole.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Komplett

Bengt O Törnlund, 13 januari 2016

En hårdkokt roman som varken har ett ord för lite eller för mycket. Det märks sannerligen att det inte är en nybörjare som skrivit.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej