Du är här: Start / Betyg & recensioner / Falleri, fallera, falleralla
Betyg & recensioner för

Falleri, fallera, falleralla (Pocket)

Kundbetyg 4

(134 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Spännande

Monika Grothe, 6 november 2017

Sista boken i Hammarbyserien, en bok som är svår att släppa Carin Gerhardsen målar med ord man följer med varje steg är spännande.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

En bra avslutning

Ante, 17 augusti 2016

Jag kommer att sakna Carin Gerhardsens skildringar av Hammarbypolisens arbete. Och inte minst skulle jag även vilja fortsätta följa Connys Sjöbergs och hans medarbetares brokiga privatliv. Denna är inte den bästa i serien, men hamnar på den övre halvan. Spänningen hålls vid liv nästan till den sista sidan.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Bra avslut

Marcus Weibull, 8 juli 2016

En som vanligt spännande, rafflande och oförutsägbar bok. Svårt att släppa den när man väl börjat läsa. Ett bra avslut på en bra serie.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Svårt att sluta!

Maggan Westermark, 4 juli 2016

Ville inte sluta läsa!
Fångade en från början och var svårt att släppa boken!
Är bra uppbyggd med blandning från då och nu som gör att man hänger med hela tiden!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Jättebra

Ninni, 13 juni 2016

Tycker boken och hela serien var jättebra men varför ska alla böcker handla om barn som har det svårt och råkar illa ut? Det är hjärtknipande men när man vet redan innan att ett barn på ett eller annat sätt kommer att drabbas så blir det inte så spännande utan mer en känsla av att veta redan innan att det kommer att hända men inte riktigt hur.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Mycket spännande

Aiekis, 27 april 2016

Mycket spännande deckarserie. Blev dock besviken på att det inte handlade nåt om en upplösning på våldtäkten som hände huvudpersonen i flera böcker tidigare. Slutet i sista boken var också lite överdrivet.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Mycket spännande!

LMA, 21 april 2016

Som vanligt, när man läser Carin Gerhardsens böcker, vill man inte sluta läsa. En riktig bladvändare! Tråkigt att det är den sista boken i Hammarbyserien.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Bättreoch bättre.

Kalle Ringdahl, 18 april 2016

Hur kan en bok som börjar så otroligt bra. Bara bli bättre och bättre. Har läst alla hennes böcker. Det är också spännande att följa personernas liv med sina familjer. Tragiskt att det var den sista i serien.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej