Du är här: Start / Betyg & recensioner / Vägra följa John : genvägen till hälsa, framgång och lycka

Värd att läsa varje sida.

Jeanette Stendahl, 28 augusti 2016

Klart bästa valet av en bok som hela tiden går att använda. Boken är full av information och hjälp med verktyg för att hitta sig själv.
Den har hjälpt mig att hitta mitt riktiga jag, som i sin tur har öppnat upp otroligt många fantastiska dörrar med fullt av möjligheter.
Finns det någon bok man ska läsa, så är det den här.

2 av 2 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

En otroligt inspirerande bok!

Erik Jonsson, 25 augusti 2016

Den här boken har inspirerat mig väldigt mycket och fått mig att öppna mitt sinne och mina ögon för mycket nytt. Boken har fått mig att få ännu bättre kontakt med mig själv och mitt inre. Den innehåller väldigt mycket intressant kring kost, hälsa och medicin men även kring personlig utveckling vilket jag själv tycker är den mest spännande delen. Jag kan bara rekommendera alla som tycker att det låter intressant att köpa den - jag är säker på att du kommer få med dig många bra och tänkvärda saker efter att ha läst den.

2 av 2 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Fantastisk bok!

Atefeh Asadi, 25 augusti 2016

Om alla människor skulle läsa och ta till sig av denna bok skulle världen vara en ännu bättre plats. Bara läs den!!!

2 av 2 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Onyanserat resonemang

Linda , 15 maj 2017

Jag upplever att författarna valt ut de delar som passar deras budskap. Tex att vaccinationer skulle ge autism. Jag har lyssnar på flertalet forskar kring autism och alla säger att det inte finns ett samband. Men boken hänvisar till en liten notis om att det skulle vara så och gör den till en allmän sanning. Tyvärr försvinner de kloka saker som boken lyfter, av all pseudovetenskap

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Hatten av för Anneli och Carl

Owe, 28 mars 2018

Två år efter att jag första gången läste boken lever jag idag ett liv där jag är en mycket bättre version av mig själv, med lägre stressnivå, mer fritid, bättre självkännedom och bättre förmåga att göra val som är bra för mig och andra i ett större perspektiv

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Bra författarambition men inte faktabaserad

Jakob H., 6 februari 2018

Jättebra ambition att skriva en bok av den här typen!

Problemet är att boken innehåller myter som inte stämmer med verkligheten. Det gör att det inte är tillförlitligt att använda boken för att hitta vägledning.

Exempel:

I kapitlet "Fenomen som finns fast de inte kan bevisas" så nämns
- "Starchild-projektet" om att forskare skulle påstå att man hittat en korsning mellan människa och utomjording och
- "De bosniska pyramiderna" som skulle peka ut en ny plats för civilisationens uppkomst.
Dessa saker lyfts fram som något som skulle visa att det finns saker som vetenskapen har problem med att förklara, eller som till och med skulle göra att man kan ifrågasätta vetenskapen.

Det må finnas frågor där man kan diskutera brister i hur vetenskap bedrivs, men dessa exempelfrågor har vetenskapen enkla och tydliga svar på.

Rörande "Starchild-projektet" så har forskare visat att de kvarlevor ... Läs hela recensionen

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Hitta din sanna potential! Boken har allt!

Ninni , 1 februari 2017

Är du nyfiken på livet och drömmer om att utvecklas och växa som människa? Har du ett arbete som motsvarar din sanna potential? Är du genuint lycklig och följer ditt hjärta i allt vad du gör?

Att anses vara lyckad i samhället är att göra karriär och tjäna mycket pengar. Man har råd med bil, båt, sommarstuga, resor etc. Men om man ändå inte är lycklig är det dags att börja lyssna på den subtila rösten inom sig. Vad vill jag egentligen med mitt liv? Vad ger mig verklig mening?

Att skapa distraktioner är ett vanligt sätt att slippa lyssna inåt. Det kan handla om shopping, godis, tv-tittande, resor, att ständigt vara uppkopplad på internet.

Boken ger hjälp och råd när du bestämt dig för att lämna komfortzonen. Att vidareutveckla sig kan vara jobbigt men belöningen kommer i form av ett rikare, friskare och lyckligare liv.

"Vägra följa John" handlar huvudsakligen om personlig utveckling men tar även u... Läs hela recensionen

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Min bibel

Denna bok som pocket, nu ännu bättre. Den ligger på mitt köksbord läser lite varje dag, den hjälper mig att ha fokus på att må bra, och våga Vägra följa John. Läst många böcker om personlig utveckling, denna är enligt mig den bästa som skrivits inom detta område. Tycker att författarna fått med allt. Rekommenderas med kärlek och värme. / Eva-Lena

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Läs den !!

Anne-Lie , 2 november 2016

det är en fantastisk bok som jag rekommenderar alla att läsa , trots att jag bara hunnit halvvägs än.

Läs och ta till dig alla klokheter , så kan den här världen bli en bättre plats

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej