Du är här: Start / Betyg & recensioner / Sjuka själar
Betyg & recensioner för

Sjuka själar (Pocket)

Kundbetyg 4

(66 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Tyvärr en besvikelse

Ms Harmony, 22 oktober 2017

Just Kristina Ohlsson är en av mina favoritförfattare men den här boken blev jag besviken på. Tror att det kan vara så att just skräckgenren inte är Ohlssons bästa gren. Har dock inte tappat hoppet om författaren utan ser den här boken enbart som en tillfällig svacka.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Spännande men dåligt slut

Sussie, 27 mars 2017

Superspännande, svår att släppa, med en twist på slutet som jag inte alls gillade. Har gillat alla Kristina Ohlssons böcker men blev besviken nu.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Spännande med dåligt slut

Cecilia Johansson, 7 december 2017

Väldigt spännande, var svår att lägga ifrån sig. Men så himla dåligt slut, detta gjorde att boken känns helt onödig att läsa.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Vilken onödig bok

Juli, 26 november 2017

Gillade verkligen inte den här boken, bortkastade pengar!
Brukar gilla deckare eller spänningsromaner, men slutet var verkligen fiasko! Blev riktigt arg, det här är första gången jag skriver recensioner, kände att jag måste göra det nu om denna bok.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Otroligt bra!

Alexandra, 17 augusti 2017

Vilken spännande och otäck historia, helt klart bästa jag läst på länge! Som en skräckfilm fast i bokform. Kan varmt rekommendera denna om man söker en nervkittlande och välskriven bok!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Galet Bra

Angelica Nilsson, 1 augusti 2017

För att inte avslöja allt så måste jag säga att jag hela tiden blev totalt förundrad av hur väl skriven boken är och att den har så många omvändningar som en riktig deckare och en perfekt rysare! Läste boken på totalt 2 dagar.. Och jag är en långsam läsare.. Älskart'

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Fängslande!

elisabeth , 28 februari 2017

Bra och spännande intrig som fångar ens uppmärksamhet!
Detta genomsyrar hela boken!
Många trådar som knyts samman på slutet!
Lättläst!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Oväntat slut....

Helena Cecilia Mattsson, 12 februari 2017

Den här boken kryper under skinnet! Otroligt spännande, en riktig bladvändare! Svårt att släppa boken efter sista sidan, jag vill läsa mer!!!!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Otäck.

Fanny, 20 januari 2017

Usch, vad otäck denna boken var. Men kunde inte sluta läsa den! Sträckläste mig igenom boken! Perfekt avkoppling att läsa en kall och blåsig sen vinterkväll vid brasan. Man undrar hela tiden vad som kommer att hända och det är svårt att inte sluta läsa.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej