Du är här: Start / Betyg & recensioner / LCHF 2.0
Betyg & recensioner för

LCHF 2.0 (Inbunden)

Kundbetyg 4

(105 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

LCHF 2,0

Anna-Karin Fritzell Norberg, 22 september 2015

Mycket bra bok med goda och lättlagade recept. Relativt korta ingredienslistor . Bok även för den som inte är så jätteduktig på matlagning.

2 av 2 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Vad blir det för mat?

Hans, 17 november 2015

Jag hade förväntat mig ett betydligt större antal lunch- och middagsrecept än vad som finns i boken. Efter ett par veckor tröttnade jag och kompletterade genom att leta på andra ställen. Boken och recepten som helhet ger dock en bra kickstart på LCHF 2.0-dieten.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Helt ok men...

Nikki, 23 september 2015

Recepten är kul och inspirerande. Men däremot så ligger både kolhydrater och protein i recepten för högt för mig. Kommer lätt över min 20g/dag i kolhydrater och 63g protein. Det går ju självklart att anpassa men vill man ha en "färdig" receptbok så rekommenderar jag att man letar vidare.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Synd...

Lena, 20 augusti 2015

Saknade (mycket) uppgift om antalet kolhydrater i recepten! Annars trevlig o inspirerande. Informativ och vackert bildmaterial...som vanligt när det gäller Åsa F

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

För mycket

Maud, 22 januari 2018

En bok som innehåller för mycket.... som gör det krångligare ...
tyvärr. Tanken med boken var säkert bra.... men inget för mej

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Den rätta boken för viktminskning!

Kanonbra bok om man vill ha tips på maträtter med mera för den som vill minska i vikt och ändra sitt levnadsmönster vad beträffar mat och dryck.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

LCHF 2.0

Gunilla Lorentzson, 14 september 2015

Enkel, informativ och bäst...passar alla :-) Omslaget är snyggt och roligt.
Det måste ju inte vara smarriga bilder på mat där...det är ju en väldigt bra faktadel...också ;-)
Och den är bra att kunna gå tillbaka till lite då och då därför att kunskapen ska in och landa och omsättas i praktiken.
En del behöver prova sig fram för att hitta "sin" modell! Alla är olika :-)

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Recention

Maria Kvärnstén, 10 september 2015

Boken fyller mångas behov av recept utan mejerier och ger en bra kunskapsgrund. Att sedan recepten är kanon goda gör ju inte ont har nu snart lagat mig igenom alla recept och hitills inte hittat något som inte fallit mig i smaken.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Enkel och lättfattlig bok med bra recept

Else-Marie Ingrid Svensson, 2 september 2015

Motsvarade mina förväntningar till ca 85 %. Jättebra information i början av boken om bl a forskning, gluten, mejeriprodukter, kött, fisk, ägg, vitaminer, mineraler m m. Bra recept med fina bilder.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej