Du är här: Start / Betyg & recensioner / Miniatyrmakaren
Betyg & recensioner för

Miniatyrmakaren (Inbunden)

Kundbetyg 4

(20 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Försvinnande intressant

Morran (Medvägaskogen), 21 januari 2018

Jag köpte boken på Arlanda och startade läsningen i en avgångshall. Den här resan förkortades av Jessie Burtons imaginära värld. Så intressant miljö -Jessies sätt att skriva gjorde att jag glömde miljön omkring mig och jag absorberades av hennes Amsterdamberättelse. Den var skriven utifrån en egen "mall". Hon skriver och beskriver miljöer på ett sätt som får mig att tänka på Donna Tartt. Jessie Burton lyckas hålla intresset för berättelsen vid liv genom att den slingrar sig fram oförutsägbart! Saknar boken och tänker definitivt leta efter fler böcker av denna unga författarinna.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Spännande

Spännande bok med dockskåp som innehåll. Ska ta en tur igen till Amsterdam för att se skåpet i verkligheten. Ser fram emot den Brittiska serien som är på gång med boken som förlaga.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Smått besviken

Aline, 6 mars 2017

Tyckte boken hade sådan potential, den började otroligt spännande. Annorlunda och man hamna i en fantasivärld men det kändes som att hon inte riktigt visste hur hon skulle få ihop slutet så hon stressade till sig ett slut. Va inte alls nöjd med utfallet, kunde vart en fantastiskt bra bok, men slutet tog de ifrån mig. Men helt ok.. läsvärd..

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

lite svårläst

Vanja Josefin Nilsson, 18 januari 2016

Lite seg att läsa. lite invecklat kom i början av nästan ingen stans. hade mest med stränga lagar el med hushållet att göra

0 av 2 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej