Du är här: Start / Betyg & recensioner / Glastronen
Betyg & recensioner för

Glastronen (Inbunden)

Kundbetyg 5

(15 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Kommer läsas flera gånger!

@r.norrby, 26 april 2018

Denhär boken stod i veckor och blängde på mig i skolbiblioteket, och när jag väl tog upp den var jag såld. Celaena är underbar, hon har en personlighet, något som många karaktärer i fantasykrigsböcker saknar, är medveten om att hon är bäst och man vill läsa mer eftersom det lurar något stort och mörkt här. Jag tror vi måste gräva djupare.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Tummen upp

Sandra Sandberg, 9 oktober 2017

Den är lättsamt att läsa. Du fastnar fort för Celaena när du får följa hennes kamp för frihet. Du lär känna henne i takt med Chaol och Dorian. En vänskap med Nehemia du kan lita på. En hund som snärjer hennes hjärta för evigt. Men fortfarande en kamp på liv och död för att bli kungens kämp. Att jobba för en kung som dödade hennes familj kommer hon att överleva detta.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Överträffade mina förväntningar

Solrosen, 21 december 2016

Jag hade inte så stora förväntningar när jag började läsa, men jag måste erkänna att jag var helt såld när jag väl hade började. Denna boken är mycket bra. Helt fantastisk. Den är fartfylld och det händer alltid något. Man kan inte gissa sig till något och man undra hela tiden vad som skulle hända näst. Huvudpersonen och de andra karaktärerna är helt fantastiska. En riktig fartfylld fantasi bok. Kan inte vänta tills nästa bok kommer ut. vill bara ha mer.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Garanterat en ny hitserie!

Jolanta Helena Gabor Kempe, 15 september 2016

Mycket bra! Uppfriskande med en huvudperson som är tjej, vacker, ung och dessutom spöar stora, starka, vuxna män i kampen med ondska! Första boken läser man på ett ögonblick. Och då undrar man, när kommer nästa bok? Synd att man måste avbryta historien när den är som bäst.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Nådde upp till mina förväntningar

Cecilia (Göteborg), 27 april 2016

Jag hade väldigt höga förväntningar över denna boken och kan utan tvekan säga att den inte gjorde mig besviken.

Huvudpersonen som jag hade tänkt mig skulle vara en kylig lönnmördare är istället en tjej som fått en svår uppväxt. Jag skulle beskriva henne som rolig och smart.

Denna boken skulle passa för de som gillar både fanatsy som t.ex. "Den unga eliten" och dystopier som t.ex. "Divergent serien"

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej