Du är här: Start / Betyg & recensioner / Avdelning 73
Betyg & recensioner för

Avdelning 73 (Pocket)

Kundbetyg 4

(311 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Spännande!!

Ingis, 20 april 2018

Eftersom jag har läst de föregående böckerna om Emma Sköld, kändes det väldigt bra att läsa fortsättningen, när man läst avdelning 73, måste man också läsa nästa, "Tiggaren"
Sträckläste de två på en helg:)

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Fullkomligt ologisk

Psykologen, 18 maj 2019

Det finns ingenting rimligt i personernas beteenden. Karaktärerna tycks lida av minnesförlust sedan tidigare böcker. Driv i berättelsen men psykologiskt insiktslöst vilket gör helheten plågsamt dålig.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Jättebra bok

LoPo, 4 december 2017

Spännande från första minut. Skriven så att man har svårt att släppa boken. Jag rekommenderar att läsa alla hennes böcker. En suverän författare

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Blandat omdöme

Disco (Sundbyberg), 3 september 2017

En bok som man snabbt läser ut. Dock inte lika spännande som Visning pågår. Skulle vara trevligt om miljön i boken växlar .

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Vårdpaketet Emma Sköld

Strulputte, 8 juli 2017

Efter en olycka har Emma Sköld hamnat på Intensiven på Danderyds sjukhus. Genom boken kämpar hon att överleva, Intressant att också få följa Emmas känslor och relationer.
Sofie Sarenbrant är mästarinna på att skapa intriger, som gör att man måste läsa mera, och mera,
Bra att alla tidigare aktörer är med, då känner man till dom.
Boken är lika spännande uppbyggd som Sarenbrants andra böcker.
Och vilket oväntat slut - mycket bra. Upplösningen är, som alltid i hennes böcker, överraskande.
Nästan så man blir förbannad. Jag hoppas det kommer en fortsättning på detta.
Läs boken!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

En mörk deckare

Marie U, 21 mars 2017

Sofie Sarenbrant har gjort det igen! Hon har ett sätt att bygga sina deckarromaner på som gör att man bara sugs in i handlingen. Det här är nog en av hennes mörkare dock. Kriminalaren Emma Sköld ligger på intensiven efter en 'ridolycka'. Hennes man ska ta hand om deras nyfödda dotter. Handlingen är spännande från första sidan.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Man känner utsattheten och frustrationen

Jessica LM Persson (Skänninge), 1 mars 2017

Helt underbara böcker. Bra språk som gör det lätt att läsa. Man blir bunden och bara läser å läser.Hela serien är helt fantastiskt

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Måste läsas!

Sara D, 28 januari 2017

Sofie Sarenbrant skriver deckare som är omöjliga att lägga ifrån sig. Alla hennes böcker innehåller spänning från pärm till pärm. Avdelning 73 är inget undantag och när boken är slut, vill man helst ha nästa bok redo bredvid sängen.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Så spännande att man inte kan lägga ifrån sig den

Maria Kristina Pant, 2 januari 2017

En av de bättre deckare jag har läst. Finns en spänning rakt igenom. Slutar så att man bara vill läsa nästa bok direkt.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej