Du är här: Start / Betyg & recensioner / Fyren mellan haven
Betyg & recensioner för

Fyren mellan haven (Pocket)

Kundbetyg 4

(139 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Dåligt texttryck

Kerstin Heimdahl, 13 januari 2017

Jag har inte kunnat läsa den pga texten är gråtonad och att textsnittet är för litet. Dessvärre kan ja då inte rekommdera boken.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Bokgruppen

Margareta Westerlind, 23 oktober 2017

Jag valde den till min bokgrupp, men vi har inte diskuterat den ännu. Blir spännande att höra vad de tycker.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

En hjärtskärande berättelse

Rebecca F, 22 mars 2017

En fin och hjärtskärande berättelse om vad som är rätt och fel, barnlängtan och sorg. Sympati slits åt alla håll och man fortsätter läsa för att se hur det slutar. Man blir ovanlig blödig. Läs den och glöm inte näsdukar!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Otroligt sorglig

Aline, 6 mars 2017

Älskade boken! Absolut ÄLSKADE den! De första 50 sidorna var tröga men jisses, vilka känslor den fångar. Jag grät om vartannat och man lever sig verkligen in i karaktärerna. Har man barn kan man verkligen empatisera med de och vilket dilemma de utstår, en bok jag kommer ha med mig, för alltid!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Väldigt tragisk historia

Katja, 27 februari 2017

Fantastisk berättelse om arbetet på en fyr och att leva väldigt isolerat. Målande beskrivningar så man känner hur havet väller in över en.
Den tenderar att bli väldigt gullig i och med att det är barn inblandat, men gillar ändå de fantastiska beskrivningarna av känslorna hos de inblandade vuxna. Det är svårt att relatera till, men tycker den avslutas lite mesigt.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Spännande och hjärtskärande

Elisabeth Lundin (Stockholm), 3 februari 2017

Redan den korta beskrivningen på bokens baksida väcker läsarens intresse och man anar direkt det stora och komplicerade dilemma huvudpersonerna blir utsatta för i denna spännande bok. Början på boken är en smula trögläst, men texten flyter så småningom bättre och den sista halvan gör boken till en riktig bladvändare. Jag tycker författaren lyckas väl med porträtten av huvudpersonerna och deras tankar och känslor. Förnuft och rättskänsla får ger vika för kärleken och behovet av att skydda och sona. Detta leder förstås obönhörligen till något som läsaren hela tiden vet skall komma. Frågan är bara när?

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Måste se filmen nu!

Kerstin, 31 januari 2017

Otroligt bra och fascinerande story. Man lever sig in i personernas öden. Nu måste jag även se filmen innan den försvinner från biograferna!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Underbar !!

Besviken mormor., 24 januari 2017

En vacker historia som man vill inte att den ska ta slut. Bra beskrivningar av landskapet.
Spännande och gripande. Rekommenderas varmt.
Nu vil jag se filmen.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Rekommenderas varmt!

Roland Levin, 11 januari 2017

Jag tyckte boken var spännande från första till sista sidan. När jag kom till slutet av boken kom faktiskt tårarna fram.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej