Du är här: Start / Betyg & recensioner / Knacka på!
Betyg & recensioner för

Knacka på! (Inbunden)

Kundbetyg 5

(227 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Min sons absoluta favorit bok.

Marie Swahn, 7 januari 2016

Min son är numera vuxen och har blivit pappa och självklart så ska mitt barnbarn också få en egen Knacka på bok.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Jättekul

Gerd Linnea Nyström, 29 december 2015

Roligt och spännande att knacka och se vad som finns bakom dörren, nästa sida. Boken passar barn från 1 år.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Superbra

Mormor , 27 december 2015

Har ett barnbarn, 2 år. Hon brukar ha svårt att sitta still o lyssna när jag läser men det går utmärkt med den här boken. Rekommenderas varmt.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Lika rolig varje gång

Carola Roos, 7 september 2015

Jag läser den här boken i barngrupp med 1,5-2-åringar. De älskar den och tycker att det är lika roligt att knacka på dörrarna varje gång. Bra för att träna färger också.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Knacka på!

birgitta karlsson, 2 september 2015

Mkt bra, rolig och lärorik bok, blev mkt uppskattad!! mitt två-åriga barnbarn kände snabbt igen färgerna och ville knacka på varje sida, nkt roligt att läsa boken för honom.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Knacka på

Reynir Siik (Vänersborg), 10 mars 2015

En alldeles lagom bok för de minsta som precis intresserat sig för sagan. Riktigt spännande att knacka på och se vad som finns bakom dörren. Texten är trevlig och har en bra rytm i sig.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Min dotter älskar boken

Ximena, 18 september 2020

Det är den första svenska boken jag köpte till min dotter och hon älskar den. Vi läser det varje dag.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

En klart godkänd bok för barn

Anders Peter Utterberg, 31 december 2019

Jag köpte den som julklapp till ett syskonbarns barn som är två år men vad jag hört så blev hon väldigt fascinerad av den så med andra ord så får jag väll sätta betyget MVG och hon också 🚼 ☺

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Min dotter och jag älskade dessa böcker

najs, 26 januari 2018

Köpte dessa böcker redan 1996 till min dotter som då var två år. Vi läste nästan sönder dem.
Nu har jag köpt dem till min brorsdotter och hoppas de älskar dem lika mycket!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej