Du är här: Start / Betyg & recensioner / Att leva och verka till 100% eller De 7 goda vanorna
Betyg & recensioner för

Att leva och verka till 100% eller De 7 goda vanorna (Kartonnage)

Kundbetyg 4

(11 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

En väl genomtänkt teori och metod

Martin Kroon, Coach, 1 november 2002

Jag påstår att det inte finns många böcker som tillför något egentligt nytt när det gäller personlig utveckling. Detta är ett undantag. Inriktningen ligger på vad som betyder mest för dig. Det är detta som ska styra ditt liv. Grunden är att hantera misslyckanden på ett fruktsamt sätt samt att definiera vad som skapar just din mening med livet - det är ju det som är drivkraften. Covey har studerat och tillämpat vad som utmärker effektiva och framgångsrika människor och han har gjort det bra, men det är ingen bok man sträckläser. Många kommer nog att omvärdera hur man ser på sin omvärld efter att ha läst den. Egentligen handlar den om 7 vanor som utmärker framgångsrika människor. Jag påstår att detta är en utmärkt teoribok för den som vill få några nya perspektiv på tillvaron. Vad som kanske saknas i boken är ett riktigt bra träningsprogram för att utveckla dessa 7 vanor. Jag rekommenderar den som en insikts- och teoribok som bör finnas som i din bokhylla före något annat i genren.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Jobbig att läsa och komma igenom. Den känns...

Marie Karlsson, 9 januari 2014

Jobbig att läsa och komma igenom. Den känns omständlig. Har lagt undan den. Får se om jag gör nytt försök.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Fantastiskt bra för människor som är nyfikna på...

Rima Bedro, 17 juli 2013

Fantastiskt bra för människor som är nyfikna på utveckling inom livets alla områden. En av de absolut bästa jag läst. Lätt att förstå och att applicera i verkligheten.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

NLP

pege63, 4 september 2003

DET som saknas i boken är ett riktigt bra träningsprogram för att utveckla dessa 7 vanor, utan dom är det här boken bara ren teori för dom som inte är insatta i ämnet

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej