Du är här: Start / Betyg & recensioner / Jag kommer hem till jul
Betyg & recensioner för

Jag kommer hem till jul (Pocket)

Kundbetyg 4

(91 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Kärleksproblem

Barbro Aronsson, 10 januari 2019

Lättläst och smårolig bok. Man kunde nog ana hur slutet kunde bli. Bitvis ganska fräck och ungdomlig i sitt innehåll.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Ville verkligen gilla denna

Linda, 3 december 2018

Men den va förutsägbar och uppfatta Emily som väldigt gnällig och bitter. Känns som en man redan läst helt enkelt. 2.5/5 blir mitt betyg.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Riktigt rolig!

Malin, 14 november 2020

En lättsam och riktigt rolig bok! Inte så "smörig" som jag var rädd att den skulle vara om ändå rätt förutsägbar. Vill läsa fler av Joannas böcker!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Oväntad berättelse

Anita Margareta Andersson, 2 januari 2020

Trodde det skulle bli smörigt julkalas, men fick resa ut på halkiga vägar än hit, än dit och med mer innehåll än jag väntat mig. Tack! Det var kul!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Fantastisk rolig berättelse

Marve, 20 december 2019

Så jag har skrattat. Boken, som är varm och härlig, har så många roliga beskrivningar och dråpliga kommentarer i dialoger att jag skrattat högt under läsningen.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Hemsk

Therese, 17 december 2019

Dåligt skriven och hemska karaktärer, historien är platt och livlös. Klarade inte av att läsa ut den, jag gav upp efter drygt halva.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Ett måste att läsa!

Rebecca, 15 oktober 2019

Riktigt bra feelgood bok!
Jag har en tendens att skumläsa böcker då jag ofta tycker att dom drar ut på saker och älter. Men inte den här! Första boken som jag läst på länge där jag faktiskt läste varje ord, inte bara vart fjärde. Fast sen första sidan och utläst på två kvällar! Förutsägbar handling men man lämnas med en varm och glad känsla i hela kroppen av den!
Rekommenderar starkt!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Rolig och alkholmättad

Katarina , 13 augusti 2019

En mycket underhållande och rolig bok med riktigt fyndig humor. Men, jag reagerar på mängden alkohol som karaktärerna i boken konsumerar. Huvudpersonens familj verkar ha allvarliga alkholproblem. En tanke, är denna alkholkultur verkligen realistiskt beskriven för England och Skottland? Dricks det normalt så mycket att folk stupar? Påverkar beskrivningen yngre läsare till att se konsumtionen som normal och därmed dricka mer? Det verkar inte finnas några gränser alls. Notera att jag inte är nykterist

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Julläsning

Boktina, 23 januari 2019

En lagom puttrig slöläsarbok. Blev väldigt förutsägbar på slutet! Gillade den skottska landskaps/kulturbedkrivningen. Kunde varit lite mer av det! Bra Londonbeskrivningar.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

En äkta feel good-bok

Isa, 3 januari 2019

Lite förutsägbar men ack så härlig och lättläst läsning för oss som gillar feel good-böcker som går att plöja igenom på ett par dagar. Sista kapitlet läste jag om en gång, bara för att hålla mig fast i boken ytterligare en liten stund. Tyckte boken var riktigt trivsam, rolig och mysig - precis som en bok i denna genre ska vara.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej