Du är här: Start / Betyg & recensioner / Och sen var hon borta
Betyg & recensioner för

Och sen var hon borta (Pocket)

Kundbetyg 4

(47 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Och sen var hon borta

Anita Lloyd Spetz, 21 juli 2019

Otroligt spännande bok där allt hänger ihop till slut. Skickligt skriven, känns aktuellt. Funderade bara på, hur menar författaren att Laura klarar boende och bil på jobb 3 dagar i veckan.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Udda story!

Boken helt klart läsvärd men lite för förutsägbart händelseförlopp! Storyn är nästan för osannolik för att vara trovärdig. Man lider oerhört med personerna!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Otroligt men skulle nog kunna hända eller har hänt

Aiekis, 5 april 2019

En i sig helt orimlig historia men ändå inte så orimlig att den inte skulle kunna inträffa. Nu för tiden blir man ju inte så förvånad.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Bra men inte fantastisk.

Fanny Elisabeth Ekberg, 29 januari 2019

Lisa Jewell är sedan tidigare en av mina favoriter men jag tror ändå jag föredrar henne i ett tidigare skede när hon skrev mer renodlade relationsromaner. "Och sen var hon borta" är bra och riktigt spännande, men det kanske passar ihop lite för bra ibland, pusselbitarna faller på plats lite för enkelt och jag känner att jag ifrågasätter väldigt många punkter vilket bromsar läsningen lite. Den var bra, men jag tycker fortfarande att Jewells tidigare roman "Fågelburen" är den bästa i ledet!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Lightthriller

Tora Johansson, 20 december 2018

Detta var en motsägelsefull bok. Den handlade om en fruktansvärd och smärtsam händelse, men ändå var det lite myspys och glättighet inbakat i det hela. Skulle inte vilja kalla den för "thriller" på grund av det.
Men den gav några timmars underhållning i alla fall. Lättsamt språk, men inte för enkelt. Helt ok men inget jag kommer att be mina vänner att läsa.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej