Du är här: Start / Betyg & recensioner / Omstart
Betyg & recensioner för

Omstart (E-bok)

Kundbetyg 5

(3 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Spännande och annorlunda

Wifiletaren, 15 augusti 2017

Mycket intressant handling. Denna bok handlar om vår vanliga värld, en slags vardag och inte ett utopiskt samhälle. Det gör storyn extra intressant. Dessutom händer det oväntade saker - det tycker jag om. "Kill your darlings!" Vill läsa del två och tre nu!!!

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Väntar hungrigt på fortsättningen!

Paula Blomberg, 22 april 2018

Älskade boken. Är känslig för hur språket används, och här användes det på ett väldigt fint sätt, läsningen flöt bra, utan hookups. Jag hade svårt att läsa den ifrån mig.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Riktigt bra

Bok Benji, 24 november 2017

Läste klart boken Omstart idag, efter att ha försökt att läsa den långsamt för att den skulle räcka längre. Jag blev väldigt förtjust i boken. Den är liksom skriven i flera lager. Mittenlagret är en ganska rak historia om karaktärerna och händelserna. Det finns ett driv i texten, den flyter på och man fångas direkt av historien.
De andra lagren är alla tankar som väcks av berättelsen. Människans litenhet och hur utsatta vi är när vi är ensamma. Hur vi fungerar i en grupp. Hur vi måste klara små uppgifter till stora livsavgörande händelser parallellt. Både låta känslor och vår logik styr oss. Etiska och moraliska ställningstagande osv.
Boken är skriven med ett varierat språk. Från ungdomligt pladder, mer moget betraktande till ett mer poetisk språkbruk. Med fina beskrivningar av detaljer och miljöer. Den förmedlar väl känslan av en värld där ljuden endast kommer från naturen och dess djur. Science Fictiondetaljerna vävs in p... Läs hela recensionen

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej