Du är här: Start / Betyg & recensioner / Ketoguiden: med 100 recept och måltidsplan för 30 dagar
Betyg & recensioner för

Ketoguiden: med 100 recept och måltidsplan för 30 dagar (E-bok)

Kundbetyg 3

(7 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Detaljerad men enkel att förstå

Susanne, 12 oktober 2020

Ingående genomgång av vad keto är, hur det fungerar rent kemiskt i kroppen. Trots detaljnivån tappar man inte greppet, språket är enkelt och det gör det lätt att ta till sig.
Färdigläst på en kväll, nu är det bara att testa recepten som återstår :)

2 av 2 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Kokböcker

-, 13 januari 2021

jag började min hälso/ vikt resa för ca två år sedan. Så nu söker köper jag kokböcker inom Lchf där jag kan få bra vägledning samt goda, varierande recept. Keto boken har många bra recept som jag kan rekommendera. och jag tycker att Bokus har ett bra utbud av bra böcker inom mat /hälsa/träning

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Tråkiga recept

Jenny, 17 mars 2021

Detta var den första KETO-kokboken jag köpte och även min första introduktion till just KETO. Boken beskriver mycket bra vad KETO innebär, dess fördelar och mycket annat.

Jag lyckades inte ta mig igenom de 30 dagar som boken har en måltidsplan för, detta för att recepten var alldeles för tråkiga. Det finns ingen anledning, kan jag tycka, till att man inte kan ha kryddor ide biffar som ingår (nästan dagligen) i måltidsplanen. Det känns också mycket utdaterat att trycka i sig väldigt mängder rött kött, vilket måltidsplanen innehåller.

Jag avbröt och köpte en annan KETO kokbok som passar mig mycket bättre - flera smaker, mer variation och hälsosammare recept.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej