Du är här: Start / Betyg & recensioner / Scener ur hjärtat
Betyg & recensioner för

Scener ur hjärtat (Ljudbok)

Kundbetyg 4

(51 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Fantastisk

Svealektor, 6 januari 2020

Om man inte var intresserad av klimatkrisen så har man fått upp ögonen ordentligt efter denna bok. Och fått förståelse för Aspergers syndrom m.m. Alla som hånar Greta i medier borde tvingas läsa denna bok och verkligen förstå vem hon är och vad hon uträttar! Och se vad hennes föräldrar bidrar med. Jag älskade också Malena röst.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Läs den!

-, 23 september 2019

Högst personlig och engagerande! Hon får ihop alla bitar, från vardagen med funkis-familj till ¿the big picture¿ - klimatfrågan. Jag skulle också kunna säga att den förändrat mitt sätt att tänka. Så pass lyckas hon fånga mig. Alla borde läsa den!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Tack.

Malin Unger, 6 augusti 2019

Tack för era ogrumlade ögon, er ärlighet och era raka ord.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Lärorik

-, 29 april 2019

Efter den här boken är jag ännu mer imponerad av Greta Thunberg, med tanke på hennes bakgrund. Känner dessutom att jag aldrig vill sätta min fot på ett flygplan igen! En bok ALLA borde läsa.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Klar rekommendation!

Anna, 27 mars 2019

Mycket intressant, lättlyssnad och viktig bok - på fler sätt än ett. En blandning av hennes egna erfarenheter inom familjen och olika fakta. Bara genom att lyssna på (läsa) denna bok, gör du någonting bra för miljön och klimatet, eftersom du inte kan göra lyssningen ogjord sedan... Du får också inblick i hur ett vardagsliv med barn med olika autism-/Asperger-/ADHD-diagnoser (m.m.) kan te sig i praktiken. Hög igenkänningsfaktor för oss som (över-)levt i snarlik situation.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

2000-talets viktigaste bok?

Annika Dellholm, 12 februari 2019

Du kommer att stänga din färdiglästa bok med en ny medvetenhet, både om NPF och om klimatdebatten. En bok som fångar och förändrar dig!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Kamp och förståelse

Kerstin Catharina Möller, 11 oktober 2018

Boken rörde mig djupt, den gav mig mer förståelse för hur livet kan vara, hur hårt det kan drabba, men också hur man trots allt överlever när allt verkar förfärligt. Mycket hjärta.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Äntligen bra info om funktionsvariation

Magdalena (Stockholm), 16 september 2018

Ger bra info om hur svårt det är med funktionvariation och att få rätt hjälp i tid.
Måste familjer gå sönder för att få hjälp i dagens Sverige? Det har inte hänt något på 10 år. Dax att börja sprida kunskap i samhället men framförallt till skolorna.
Vi kan inte bara tala om problemen utan dax att skrida till handling. Se lösningsfokus!
Alla är inte lika. Sprid förståelse med kunskap.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej