Du är här: Start / Betyg & recensioner / Vid min sida
Betyg & recensioner för

Vid min sida (Häftad)

Kundbetyg 4

(7 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Nja rätt seg och tråkig

@bettan_bokprataren (Örebro), 11 april 2020

En trevlig feelgood historia som i mitt tycke dock kunde varit 200 sidor kortare. Berättelsen startar mycket lovande och jag känner sn stor förhoppning om att det här kommer att bli bra, men sen... den tar sig aldrig, den stampar och stampar tills det är 100 sidor kvar. Då äntligen tar den fart igen och blir riktigt bra.
Så tyvärr kommer inte den här att hamna på min lista över wow upplevelser men den fungerar att slöläsa på stranden eller i hängmattan en skön sommardag. https://bokprataren.blogspot.com/2020/04/vid-min-sida-sheila-oflanagan.html

2 av 2 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Läsvärd feelgood!

Lollos bokhörna, 26 april 2020

Dominique har levt sitt liv i en bubbla som fru till en av Irlands mest framgångsrika affärsmän: Brendan Delahaye. Men bubblan spricker när hennes man en dag plötsligt försvinner, lämnar sitt företag i sticket och överger Dominique och deras dotter, som nu tvingas stå till svars för hans handlingar.
Ensam och utelämnad måste Dominique kämpa sig tillbaka och utvecklas från en tyst, lydig och ekonomiskt beroende fru till en starkare och lyckligare kvinna.
Jag upptäckte Sheilas böcker för ett par år sedan. Jag föll för hennes sätt att skriva och bygga upp sina historier. Hennes böcker fängslar mig och jag sträckläser dem. Den här boken "Vid min sida" är inget undantag. Jag sträckläste, gillade och tyckte mycket om boken. Det är Feelgood, kärlek, vänskap, hemligheter och det är bra.
Boken är lång, ca 500 sidor och det är en lång startsträcka men jag tycker ändå att det behövs för helheten. Jag tyckte om hur berättelsen byggs ... Läs hela recensionen

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Seg och för lång 2+

Villivonkansbooks, 18 november 2020

Jag har läst de flesta böcker som översatts till svenska av Sheila O'Flanagan. Hon skriver böcker som både berör och underhåller. Vid min sida börjar lite trevande och har en stunds startsträcka innan jag kommer in i berättelsen. Sen flyter det på fram till mitten då jag tycker det blir ganska segt och berättelsen står mest och stampar. Men ju närmre slutet jag kommer ju mer intressant blir boken. Men det känns som boken är onödigt lång med sina 539 sidor, den hade tjänat på att kortas av lite och en del händelser som inte tillförde historien något kunde ha helt plockats bort. Det är förvisso underhållande läsning men jag är ändå lite besviken, författarens böcker brukar vara mycket bättre än vad den här är. Det är ingen bok som kommer stanna kvar hos mig efteråt, men det behöver ju inte alla böcker göra heller. Ibland är det skönt att läsa en bok som man helt kan släppa när sista sidan är utläst.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej