Du är här: Start / Betyg & recensioner / Till Vial : 8400 dagar kvar
Betyg & recensioner för

Till Vial : 8400 dagar kvar (Kartonnage)

Kundbetyg 5

(4 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Jättebra - men lite ångestskapande.

Barnboksfamiljen, 21 juli 2020

Otroligt välskriven berättelse som fångar oss.Men samtidigt smått ångestskapande. Hade någon högläst denna bok för mig som nioåring hade jag mått otroligt dåligt över tankarna den startar. Högläste för sonen som är stabil men han fick ändå lite ont i magen av berättelsen.

Så absolut läsvärd, men var försiktig med vilket barn du sätter boken i händerna på. Skulle inte rekommendera den som högläsning för hela skolklasser av den anledningen.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Jättebra bok

Kajsa, 18 april 2020

Läste den här tillsammans med min snart 7-åriga son och vi tyckte båda att den var jättebra. Svårt att sluta läsa för den var sånspännande.

Min son säger så här:
Jag älskar den här boken! Jag älskar den här boken!😀

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

En otroligt vacker berättelse

Karin, 20 augusti 2019

Skrämmande och värmande på samma gång. Även nu flera veckor efter att jag läste den finns den kvar i mina tankar. Den berörde mig djupt.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Fin bok

Gustavs bokhylla, 15 augusti 2019

Vi läste denna bok högt men man kan läsa den själv också. Det är två barn ombord på en rymdfärja. Lillebror har levt hela sitt liv ombord och föräldrarna är borta. Jorden är påväg mot sin undergång vilket kanske inte är så upplyftande. De är påväg mot Vial och ombord visar det sig finnas någon annan... Det är en spännande bok som ställer många existensiella frågor. Relationen syskonen emellan är väldigt varm och Henrik beskriver allt så fint.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej