Du är här: Start / Betyg & recensioner / Tre kvinnor
Betyg & recensioner för

Tre kvinnor (Inbunden)

Kundbetyg 4

(16 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Fantastisk och välskriven bok!

@bokslukarfeministen, 22 september 2019

Tre kvinnor är ingen skönlitterär bok, utan ett reportage. Ändå fångar den en på samma sätt som en skönlitterär bok skulle göra. Vi får följa tre olika kvinnor: Maggie, Lina och Sloane och deras livserfarenheter. Alla tre drivs till stor del av sin lust. Boken är skriven på ett ocensurerat sätt och är oerhört detaljrik, utan att den blir jobbig att läsa. Det märks att författaren Lisa Taddeo har spenderat flera år med dessa kvinnor för att få ihop denna bok. Det enda negativa med den är att den är svår att lägga ifrån sig. Läs!

2 av 2 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

En äkta bok så värd att läsa!

Emelie Nylén, 21 september 2019

En bok om människans åtrå. En bok som tar upp och behandlar ämnen som de flesta av oss bara vågar tänka på. Om längtan efter kärlek, om att känna sig värdefull. En äkta bok där kvinnor berättar öppet i hopp om att andra ska dra nytta av deras erfarenheter. Så helt och hållet igenom ärlig bok, om kärlek, om smärta, om livet. Läs!

2 av 2 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Wow vilken fantastisk bok!

Tina, 20 september 2019

Lisa Taddeo har fått följa tre kvinnor med tre olika livshistorier under åtta års tid. Maggie som är kär i sin flera år äldre lärare, en lärare som kommer att gå långt över gränsen. Lina som lever i ett för länge sedan dött äktenskap och vill inget hellre än att bli älskad på riktigt. Och så är det Sloane som ligger med män som hennes man har valt ut åt henne. Kvinnornas lust och längtan, vad de gör för att bli älskade oavsett om de vill eller inte, vilken makt sex kan ha och utnyttjas med.

_______________________________

Wow vilken fantastisk bok! Förstår verkligen hypen kring Tre kvinnor för den är verkligen så bra som alla säger. Bara några sidor in så kände jag att det här kan ju inte bli annat än bra och bra blev det, riktigt jäkla bra. Tyckte mycket om språket, tempot och de tre kvinnorna som jag inte kan sluta tänka på. Det är en väldigt rak och ärlig bok - kanske inte något för den som är pryd, det är mycket... Läs hela recensionen

2 av 2 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Omöjlig att sluta läsa

Wilma Nordlund, 22 september 2019

Tre kvinnor av Lisa Taddeo är ett slags reportage. Lisa Taddeo har följt tre kvinnor i USA under åtta års tid, rest över landet åtskilliga gånger, till och med bott på platserna där kvinnorna bott. Hon har spenderat tusentals timmar på att samtala med dem och personer i deras närhet, allt för att på ett autentiskt sätt porträttera hur det är att vara kvinna och hur ett sexliv och helt liv i stort kan se ut i verkligheten.

De tre kvinnorna som skildras är Lina, som lever i ett dött äktenskap sedan tio år tillbaka. Hennes man vill inte ens pussa henne. Så hon bestämmer sig för att ha någon form av affär. Sloane är lyckligt gift, men är med partners som hennes man väljer ut åt henne. Och så är det Maggie, som har ihop det med sin många år äldre lärare.

Den här boken var uppfriskande att läsa. Den är så välskriven att det är helt makalöst, och det resulterar i att man inte kan sluta läsa. Det går inte att sluta läsa! ... Läs hela recensionen

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

En bok som är svår att släppa

Cilla, 21 september 2019

Lisa har under 8 år följt tre kvinnor, nära och privat. De har delat med sig av sina liv, främst sina sexliv. Hennes sätt att skriva och berättelserna hon förmedlar är svåra att släppa. Detta är en bok jag kommer läsa igen och som jag tror kommer bli en hit.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej