Du är här: Start / Betyg & recensioner / Kiosken
Betyg & recensioner för

Kiosken (Inbunden)

Kundbetyg 4

(7 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Tråkig

Johanna, 3 mars 2021

Usel handling och bilder som ej tilltalade mig (oklart vad treåringen tyckte som fick den i present). Köpte den pga utmärkelsen "Årets bästa bilderbok" i Lettland och vet nu att inte göra det misstaget igen. Skulle inte ha köpt den om jag kunnat trotsa pandemin och bläddra i den fysiska boken innan köpet.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Sonen älskar den

Alexander, 3 februari 2021

Vackert illustrerad, lite sorglig men fin historia, lagom lång och, som viktigast är, att 2åriga sonen älskar den. Rekommenderas starkt.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Charmig berättelse!

Villivonkansbooks, 11 augusti 2020

Kiosken har utsetts till årets bästa bilderbok i författarens hemland Lettland. Det är lätt att förstå varför! Det är en oerhört charmig liten bok som handlar om Olga som tillbringar all tid i sin kiosk. Där träffar Olga kunder som hon vet exakt vad de önskar varje dag och livet rullar på. Men Olga drömmer egentligen om resor och ett annat liv och en dag händer plötsligt något oväntat som tar Olga och kiosken ut på en resa.
Det är en berättelse som till en början är lite sorgsen men som ändå ingjuter hopp och som visar att det kan bli bättre och till och med riktigt bra. Texten är väl avvägd för målgruppen (3 år och uppåt) och den bjuder på härlig underfundig humor. Översättningen känns bra anpassad till det svenska språket och det gör att läsningen flyter fint. Illustrationerna är fina och gjorda i milda behagliga färger, jag blir glad av att titta på bilderna och se alla detaljer. Det är en riktigt trevlig liten barnbok som pa... Läs hela recensionen

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej