Du är här: Start / Betyg & recensioner / Kring denna kropp
Betyg & recensioner för

Kring denna kropp (Ljudbok)

Kundbetyg 5

(27 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Om livet

Ida C, 27 augusti 2019

Ord och berättelser ur Stinas liv. Gav både skratt och tårar och en känsla av liv i mig.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Underbar bok

Anna, 24 augusti 2019

Underbar bok som ger tröst. Känslan att inte vara ensam med uppleva hemska saker. Inte ha en kropp som passar in i modellernas värld. En bok som berör och att Stina själv läser gör den ännu mera viktig och man kan inte lyssna utan att tårar rinner, skrattet bubblar fram eller stumheten. LÄS/LYSSNA

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Läsning som berör

Lena Barke, 12 augusti 2019

Stina Wollter skriver utlämnande och ärligt. Hon berättar hur det är att vara kvinna, syster och dotter i en familj och en värld som har andra värderingar än hon själv. Gripande och starkt!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Vackert språk

Blir berörd, ledsen, glad och tacksam om vartannat. Tack Stina!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Berörande

Maria, 5 juli 2019

En viktig bok som berör i själen. Alla borde läsa den!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Fantastisk bok

Milla, 7 april 2019

Den här boken gav mig så mycket insikt. Att lyssna på Stina är som att omfamnas av kärlek och omsorg. Har redan börjat se på mig själv med en mer kärleksfull blick.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Riktigt bra

Malin, 30 januari 2019

en riktigt bra bok som många borde läsa. Den skulle barnen i skolan få läsa!! Den är sååå viktig. Du är så bra Stina!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Bra på alla sätt!

Ingela Thenór Årström, 22 januari 2019

Stina beskriver livet som kvinna på ett sånt otroligt bra sätt. De som inte förstår Metoo-rörelsen borde läsa denna bok. Jag känner mig helt trygg med det hon berättar. Känns som att hon beskriver mig och mitt liv. Och det är ju det som är grejen. Det här är kvinnors berättelse.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Stina!!!

Erica, 21 januari 2019

Varm, sorglig,stark, hoppingivande och underbar lyssnarbok! Berörde mig och fantastiskt bra med författaruppläsning!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej