Du är här: Start / Betyg & recensioner / Klubben
Betyg & recensioner för

Klubben (Ljudbok)

Kundbetyg 5

(225 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

En värdefull research

Miawi, 27 december 2019

Matilda Gustavsson har gjort ett otroligt arbete, antagligen både svårt och krävande. Det skulle förstås ha varit lättare att låta saken bero, att låta det falla i glömska, precis som så många tidigare har gjort som tittat bort. Matilda har gjort en krävande jobb och genomfört intervjuer och samtal och lyssnat på alla de sorgsna rösterna från fram för allt, kvinnor som farit illa. Akademien m fl i dess omgivning blev charmade/ duperade och ville inte inse faktum och det som hände. Därför stort tack till Matilda G för sammanställning,noggrant och enträget lyssnande till alla dessa personers röster.

1 av 2 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Kvinnoförnedrande

Stålis, 11 december 2019

Kunde ha varit intressant bok men istället var stora delar av boken bara historier, som om man lyssnar med ett kritiskt öra, var berättelser om hur kvinnor tar sig fram genom sex till en man som de tror är mäktig.
Lite på slutet hafsar man genom de strukturer som fanns/finns innom kultursektorn för att inte tala om var alla pengar kom ifrån som möjliggjorde att den franske elektrikern kunde hålla sitt hov med älskarinnor och hålldamer.

1 av 2 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Lysande, intressant och avskyvärd!

Mr Sykes (Bromma), 19 september 2020

Lysande och intressant. Hur kan detta få pågå i Sverige där s k elit kan bete sig som svin och tycka att detta är okej. Jag skäms att vissa män kan bete sig på detta vis, upplysta och belästa män som genom sin makt utnyttjat och förtryckt kvinnan. Fy, en skamfläck som dessutom stöds av vår senila kung.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Väldigt dåliga inläsare. Huvudberättaren har ofta noll...

Jenny, 16 augusti 2020

Väldigt dåliga inläsare. Huvudberättaren har ofta noll kontakt med texten vilket bla gör att hon betonar helt fel ord. Flera av skådespelarna var tyvärr också enligt mig dåliga. De försökte spela teater fast deras uppgift rimligen helt enkelt var att ge en annan röst åt just det partiet.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Rekommenderas starkt!

Coche, 8 augusti 2020

Oerhört välskriven och fängslande! Har dragit mig för att läsa den men när jag väl började kunde jag knappt pausa.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Ambitiöst seriöst och oerhört fängslande om sunkig

Annapia, 31 juli 2020

Fantastiskt bra

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

!!

E.L, 25 juni 2020

En helt fantastiskt bra bok! Så välskriven, lärorik och viktig!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Trovärdig

Hjosefsson, 24 juni 2020

Mycket välgjord och nyanserad. Ett gediget researcharbete ligger bakom. Kan varmt rekommenderas.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Inblick i en okänd värld

Anita , 22 juni 2020

Modig och välskriven undersökning. Modiga
kvinnors utsagor. En helt okänd värld öppnar sig.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej