Du är här: Start / Betyg & recensioner / Pojken som försvann
Betyg & recensioner för

Pojken som försvann (Inbunden)

Kundbetyg 4

(9 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Skrämmande

Bokdjungeln , 7 mars 2020

Boken börjar med en förälders värsta mardröm, deras barn försvinner. Vilken skräck! Efter denna början vill man bara ta sig vidare. När jag sedan når delen med de ensamkommande barnen blir jag återigen berörd då jag själv jobbat med målgruppen. Boken väcker i och med detta verkligen känslor. Man blir påmind om att världen inte skimrar i fina färger utan också kan vara väldigt mörkt. Att detta är del 3 i serien om kommissarie Sara Hallén är inget jag tänker på, utan man kan absolut gå på denna direkt utan att ha läst böckerna innan. Handlingen är spännande och de korta kapitlen för boken framåt i ett bra driv. Boken är väldigt lättläst och det kan nog passa den som inte läst så många kriminalare innan.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Del 3 om kommisarie Sara Valle'n. Betyg 3+

veronicas_bok_bak_liv, 9 augusti 2019

Detta är del 3 om kommisarie Sara. Jag har inte läst de tvåtidigsre böckerna men tror inte att det spelar så stor roll. Jag kon snabbt in i boken och blev fast direkt och slukade till en början boken. Efter ett tag tappar boken mig, jag kan inte sätta fingret på varför om det är jag som tappar koncentrationen och fokus. För boken är välskriven med ett högt tempo och driv och med korta kapitel sommjag gillar. Insluter av boken är jag fångad igen och sträckläser slutet.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Otroligt fängslande bok.

Monica Olhed Hansson, 24 juni 2019

När man väl börjat lästa är det svårt att lägga ifrån sig boken, den är väldigt spännande Väntar med spänning på nästa bok.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Ruskig välskriven deckare

@bettan_bokprataren (Örebro), 9 maj 2019

En ganska ruskig, välskriven och fasansfull berättelse med högt tempo och stort driv.
Cecilia beskriver denna högerextrema miljö oerhört skickligt och ger oss inblick i hur det skulle kunna se ut i dessa kretsar.

Jag gillar sättet som Cecilias angriper olika problem i samhället, hon gör det på ett mycket skickligt och trovärdigt sätt.
Det här är ytterligare en bladvändare, boken består av korta kapitel som är både spännande och skrämmande, vilket gör att jag har svårt att lägga ifrån mig boken. Dessutom hålls jag på sträckbänken ända in i mål, jag undrar många gånger under min läsning av boken, Vem? och Varför?

TIPS
Läs böckerna i ordning då vi även får följa Sara och hennes familj i deras vardag.

Se mer på min blogg https://bokprataren.blogspot.com/2019/05/pojken-som-forsvann-cecilia-sahlstrom.html

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej